Vadhajtások

A Momentum új jelszava: politikát az iskolába!

[fb_button]

Újra leszállt a lila köd az olimpiagyilkosoknál. Most azt találták ki, hogy az iskolában kell politizálni. Megőrültek? Dehogy! Csak hozzák a formájukat.

Van a Momentumnak ez az üttörőcsapata, a TizenX. A pionyírok között van egy igazán bődületes örsvezető Nagy Károly, aki azzal aranyozta be a tanévkezdést, hogy posztolt egyet a Facebookon. A szokásos bullshit – szar minden… – mellett azért irányt is mutatott, bejelentette, hogy mi a játszótéri brigád iránya:

A Momentum TizenX azért jött létre, hogy a középiskolákban is terjessze a demokratikus eszmeiséget…

Ez hiányzik szegény diákoknak! Úgy kell nekik a Momentum demokratikus eszmeisége a matek és a fizika közé, mint egy jobban sikerült hátbavágás. Lemegy mondjuk egy rendesebb 45 perc után – ampermérő, stb. – jön majd egy momentumos ürge és elmondja, hogy Orbán Viktor egy diktátor, nincs sajtószabadság és különben is mindenkinek nagyon rossz.

Azt hiszem amúgy a Momentum az a párt(ocska) – ócska… –, amelyik nagyon komolyan hisztériázik, amikor egy kormánypárti politikus, leszegett fejjel, némán elsétál egy iskola mellett, mert az olimpiagyilkosok szerint ez maga a politikai kampány kicsúcsosodása. Erre most nyiltan bejelentik, hogy be kell vinni a politikát a középiskolába és terjeszteni kell a Momentim eszmeiségét.

Mondjuk ezek szerint van neki… Eddig csak a rombolásról szólt ez az egész párt. Most a diákok fejébe és életébe mászna bele. Úgy gondolják nekik ezt is lehet. Hát nem. Nem lehet. Nekik sem. Hagyják szépen békén a diákokat.

Amúgy Nagy Károly a XVIII. kerületben indul. A Momentum, az MSZP (haha), a DK (pláne), a Párbeszéd (mi?), az LMP (az még van?), a Márki-Zay párt (tagtalanok) és a Jobbik (nácik?) támogatásával. Ennyit róla.

Forrás: Ezatuti.blogstar.hu