2021. március 05. - Adorján, Adrián
EUR : 364.56
USD : 302.99
11°

Timmermans üvöltözött a LIBE bizottság ülésén

[fb_button]

A bevándorláspárti politikus nem bírt uralkodni az indulatain.

"Timmermans egy ponton ma fejhangon üvöltött a LIBE bizottság ülésén. Nehezen megy a balliberálisoknak, hogy elfogadják, ha valaki mást gondol a világról, mint ők. A jogállamiságról és a demokráciáról volt szó - a vitában elmondtam, hogy nem lehet kettős mérce, és elutasítjuk, hogy egyes országokat a jogállamiságra hivatkozva valójában azért támadnak, mert nem kérnek az ő ideológiájukból és a bevándorlásból"

- írta meg Hidvéghi Balázs a Facebookon.

Timmermanssal az élen a bevándorláspártiak újabb bosszúra készülnek

A bevándorláspárti erők továbbra is nyomást akarnak gyakorolni a migrációt elutasító tagállamokra, és ehhez a jogállamiságot akarják felhasználni varázsszóként, írja a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportja sajtóközleményben. Az Európai Parlament LIBE bizottságának ülésén a távozó bevándorláspárti Európai Bizottság nevében a szocialista Frans Timmermans ismertette az erről szóló terveiket. A migrációt szervező Soros-hálózatra akarják bízni, hogy eldöntse, mely tagállam jogállam, mely nem, és ehhez további eurómilliókkal akarják kitömni a Soros-hálózatot.

Frans Timermans volt a bevándorláspárti erők listavezetője az európai parlamenti választáson, és a bevándorláspárti európai baloldallal együtt bosszút akar állni azért, mert megakadályoztuk, hogy ő legyen az Európai Bizottság elnöke. Továbbra is aktívan harcol azért, hogy támadást indítsanak a bevándorlást elutasító országok, így Magyarország és Lengyelország ellen.

Meg akarják büntetni hazánkat, amiért a magyar emberek nemet mondtak a bevándorlásra.

A jogállamiságra hivatkozva homályos fogalmakkal dobálóznak és valójában a nemzeti szuverenitást akarják gyengíteni.

Bízunk benne, hogy a novemberben felálló új Európai Bizottság tevékenysége, szemben a távozó bevándorláspárti Bizottsággal, megfelel majd az európai szerződések betűjének és szellemének, továbbá érdemi lépéseket tesz majd a bevándorlás megállítására és nem politikai nyomásgyakorlásra használja majd az uniós jogi eljárásokat, zárul a közlemény.

Forrás: Origo

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató