2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Biztonsági őröket kell bérelni, mert nem jut elég rendőr a liberálisok szerint nem létező no-go zónákba

[fb_button]

Természetesen Svédországról van szó, ahol a liberálisok szerint mai napig nincsenek no-go zónák. A valóság persze mást mond.

Sokadik példán keresztül láthatjuk azt Svédországon, miért is érdemes a józan észre hallgatni, és bevándorlásellenes álláspontra helyezkedni.

Egy bizonyos Söderhamn nevű község helyi önkormányzata ugyanis arra kényszerült, hogy biztonsági őröket béreljen fel a városközpont közbiztonságának biztosítására, a rendőrség ugyanis képtelen elég embert biztosítani ehhez. Az önkormányzat 70 millió svéd koronát (átszámítva kicsivel több, mint 2 milliárd forintot) különített el erre a célra.

Egy helyi kereszténydemokrata politikus szerint a biztonsági őrök segíthetnék a rendőrök munkáját abban, hogy visszaszorítsák a drogkereskedelmet, és így a lövöldözések számát is csökkentsék.

A svéd kormány eddig 2,2 milliárd koronát (67 milliárd forintot) költött a „szegregáció” elleni küzdelemre (lefordítva: a migránsok által lezüllesztett közbiztonság valamiképpen történő fenntartására), ám látva Söderhamn esetét, erős a gyanú, hogy ez a pénz feneketlen kútban kötött ki.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató