Vadhajtások

5 órás kihallgatás a Helsinki Bizottság ügyvédje előtt

[fb_button]

Itt tartunk…

 

Visszatértünk az 50-es évekbe.

Reggel 5 órás kihallgatáson vettem részt, mert a Vadhajtások oldalon megjelent egy kép.

Egy olyan fotó, ami az interneten keringett, megosztottuk, mert elegünk lett nekünk is az importált és hazai antifasiszta csőcselékből. Azokból, akik élő videóban akartak minket megverni, fenyegetni és egyéb szolid dolgokat ígértek be.

Az ellenzéki tüntetéseken tapasztalt gyalázkodás kiverte a biztosítékot sok hazafinál. Ilyen volt a február eleji antifasiszta őrjöngés is, amit a Széll Kálmán térre szerveztek az úgynevezett “békés antifasiszták” .

Ez a slepp amikor megjelent egy Becsület napjára emlékező hazafi, hangos fújolásba kezdtek és finoman szólva a halálát kívánták. Tiltott önkényuralmi jelképekkel zrikáltak engem és a megemlékezés résztvevőit.

Ezek a “békés tiltakozók” nekem pl. lokalizálva a lakóhelyemet fenyegettek, mondván, hogy tudják hol lakom és ott sok cigány él, és majd jól elvágják a torkomat.

Amikor ez az antifasiszta slepp befejezte a tüntikét, a hazafelé tartó úton “elcsúsztak” .

Ok-okozat.

Majd elrohantak a rendőrségre és feljelentést tettek. Ma reggel 9 órára berendeltek a 8 kerületbe és a Helsinki Bizottság ügyvédje előtt kellett tanúvallomást tennem. 14 óra előtt engedtek el. (!)

Itt tartunk ma. A nyomozó hatóságot presszionálhatja egy szervezet.

Mi csupán a hírblogunkon beszámoltunk az esetről, megosztottunk egy fotót és egyből statáriálisan a falhoz állítanának, ha tehetnék.

És íme, emiatt a fotó miatt van ma 5 órás kihallgatás a Helsinki Bizottság ügyvédje jelenlétében, mert meg mertük mi is osztani….

Nekem pl. 4 olyan ügyem van, ahol engem ütottek a “békés ellenzéki tüntetők”, de sajnos miattunk nem aggódott ennyire a Soros-féle szervezet.

Karácsonykor a szétbarmolt szánkók visszaszerzése közben ütöttek le hátulról, vagy pl. a Várkert előtti ellenzéki tüntetésen esett nekem egy antifa harcos. De, volt olyan is, hogy meghekkelték a honlapunkat.

Eredmény 0.

 

Bede Zsolt – Vadhajtasok.hu