2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Arcára fagy a mosoly a német propagandamédia riporterének, amikor az AfD politikusa helyreteszi (Videó)

[fb_button]

Az Afd frakcióvezetője, Alice Weidel látványos összecsapása a hazug német médiával, miután a párt jelentősen megerősödött a legutóbbi tartományi választásokon.

A Lügenpresse riportere ügynöke megpróbálja "leszélsőjobbozni" az AfD szavazóit - köztük az iszlamizációt ellenző PEGIDA támogatóit - de csúnyán beletörik a bicskája. A Phönix TV riporterének alattomos támadásai közben Alice Weidel összeszedett marad, és komoly csapást mér a vezető médiára.

A videó csúcspontja, amikor Weidel mondandója kezd nagyon kényelmetlenné válni a riporter számára -- aki ezért nemes egyszerűséggel elveszi a mikrofont miközben a politikus még beszél, és kommunista tempóban megpróbálja leugatni. A propagandistának arcára fagy a mosoly, amikor Weidel válaszol a támadásra ...

A Gates of Vienna kommentárja:

A Németországban jelenleg zajló politikai átmenet bizonyítéka az a tény, hogy az AfD ennyire meg tudott erősödni a hatalmas állami propagandagépezet, az ellenséges Lügenpresse („hazug sajtó”) ellenszelében, miközben nyíltan „náciknak” bélyegzik őket. Egy olyan konszenzus-kultúrában, mint a Bundesrepublik, az eredmények mindenképpen elképesztőek."

Az AfD megerősödésének nagy jelentősége van, mivel a párt kiáll az iszlamizáció ellen, rámutatva olyan igazságokra, hogy az iszlám szövegek ellentétesek az alkotmánnyal és büntethetők. Valószínűleg ez az egyik fő oka annak, hogy hevesen támadja őket az iszlámmal szövetséges kormánymédia.

 

Forrás: Dzsihadfigyelo.blogstar

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató