2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Kovács Zoltán alaposan helyretette a Guardian kereszténygyűlölő firkászát

[fb_button]

Shaun Walker, a szélsőségesen liberális és bevándorláspárti Guardian kelet-közép-európai tudósítója a nap folyamán Ali Hámenei iráni ajatollahhoz hasonlította Orbán Viktor magyar miniszterelnököt. Az ostobán és abszurd módon hasonlítgató újságírót Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár tette helyre.

Szögezzük le az elején: a Guardian újságírója teljesen hülye. Orbán és Ali Hoszajni Hámenei mondanivalójában és gondolataiban nincs semmi, ami egyezne. Az egyik egy demokratikusan megválasztott miniszterelnök, míg a másik egy államvallást vezető despota. Shaun Walker mégis úgy vélte, hogy érdemes egymás mellé helyzeni a két vezető gondolatait.  

De hamar helyretették a tudatlan liberális propagandistát, aki iszlamista vallási vezetőkhöz hasonlítgatta a magyar miniszterelnököt. Kovács Zoltán válaszlevelében konkrétan megalázta a Guardian rosszindulatú újságíróját. Kovács a következő kérdést szögezte neki:

A kereszténydemokrácia új modelljének támogatása egyenlő lenne az iszlám teokrácia kiépítésével? Ez a kijelentés olyan abszurd, mint amilyen tudatlan.

- írja Kovács, válaszában melegebb éghajlatra küldve a Guardian propagandistáját.

Kovács Zoltán teljes válaszát ITT olvashatjátok!
Tudom, hogy az olyan lapok szerkesztőségeiben, mint a Guardian, divatos dolog hamis dolgokat írogatni Orbán Viktorról. Folytassa csak a hazug párhuzamok tweetelését, hogy a kereszténydemokrácia valahogy hasonlít egy iszlám köztársasághoz, és biztosan több követőre tesz majd szert a baloldali mocsarakból

- zárja sorait Kovács.

Forrás: 888.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató