2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Tizenegy éves (!) kislányt erőszakolt meg brutálisan a gambiai migráns, börtönbe kerül

[fb_button]

Az ő esetében sem jött össze az integráció.

A brit sajtó számol be a gambiai Haji Kaloga esetéről. A 31 éves migráns betört egy kislány szobájába, fojtogatni kezdte, miközben folyamatosan azt kérdezte tőle, „Ki a férfi?”. Majd ezután ledobta őt a padlóra, és brutálisan megerőszakolta. A támadás után áldozatát megzsarolta, hogy amennyiben bárkinek szól erről, megöli őt.

A mindössze tizenegy éves áldozat a szörnyű eset után kiugrott az első emeleti ablakából, és hívta a rendőrséget. A kislány annyira meg volt rémülve, hogy először még a járőrkocsiba is félt beszállni. Végül megtörtént a feljelentés, a DNS-vizsgálat pedig hamar bizonyította a migráns tettét.

A tárgyaláson az áldozat is jelen volt, támadójának címezve azt mondta,

Előbb vagy utóbb olyasvalaki lesz belőlem, akit te el sem tudsz képzelni. Remélem, hogy soha többet nem találkozok olyan emberrel, mint te

Szavait ugyan a bíró megdicsérte, ám az ítélet mégis elég bicskanyitogató: Kaloga mindössze 13 évre kerül börtönbe, ügyvédje szerint pedig miután letöltötte büntetését, minden bizonnyal kitoloncolják az országból. Ez ugyanakkor nincs igazán kőbe vésve, tekintettel arra, hogy a brit belügyminisztérium eddig sem tudta kellő komolysággal kezelni a kitoloncolásokat.

Forrás: 888.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató