Vadhajtások

A Jobbik szerint a pártjuk feljövőben van :-D

[fb_button]

Az elmúlt öt évben négy fővel képviseltette magát a 18 fős Békés Megyei Közgyűlésben a Jobbik, s a következő ciklusban is hasonló mandátumarányra számít – közölte az ellenzéki párt megyei frakcióvezetője csütörtökön sajtótájékoztatón, Békéscsabán.

Samu Tamás Gergő elmondta, az október 13-i választásokra állított listájuk élmezőnyében tapasztalt politikusok vannak, akik a megyei, települési önkormányzatokban, illetve a megyei közéletben már bizonyítottak.

A listát Szabó Ervin, a párt orosházi polgármesterjelöltje vezeti.

 

Második helyen a frakcióvezető indul, aki jelenleg is tagja a megyei közgyűlésnek. A harmadik helyet Gajdos Attila foglalja el, aki már kilenc éve tagja a megyegyűlésnek, illetve a szarvasi képviselő-testületnek. Negyedik helyen Csengeri Lajos gyulai önkormányzati képviselő indul, az ötödiken pedig az a László Attila Tibor, aki egyben medgyesegyházi polgármesterjelölt.

Az esélyekről szólva a frakcióvezető azt emelte ki, hogy a felmérések szerint a Jobbik ismét feljövőben van, és a Békés megyei támogatottsága magasabb, mint az országos átlag.

MTI