Vadhajtások

Felmérés: A francia lakosság 60% -a fenyegetőnek érzi a migránsok jelenlétét

[fb_button]

Az IPSOS által nemrégiben kiadott felmérés kimutatta, hogy a francia lakosság 60 százaléka szerint több migráns befogadása fenyegetést jelent Franciaország számára.

A tanulmány azt is feltárta, hogy a francia emberek 60% -a fenyegetőnek érzik a migránsok érkezését, míg 45% -uk szerint az érkező migránsok „megfosztják a francia embereket a szociális szolgáltatásoktól és a szociális biztonságtól.

De nem csak a francia emberek érzik így magukat. Ugyanez az érzés tapasztalható világszerte: a válaszadók 54% -a számolt be hasonlóképpen. A legpesszimistabb országok, mint Lengyelország és Brazília, a válaszadók 84, illetve 79 százaléka szerint: a rendszer már nem működik.

A felmérés azt is kimutatta, hogy a francia emberek bizalma a hagyományos pártok iránt még sosem volt ilyen alacsony.

A válaszadók 75 százaléka azt érezte, hogy „a hagyományos pártok és politikusok nem törődnek a hétköznapi emberekkel vagy nem értik őket.”

Végül a felmérésben részt vevő tíz francia közül majdnem nyolc üdvözölte egy erős kezű vezető érkezését, aki „képes átírni a szabályokat”, amely lehetővé tenné, „megoldást szolgáltatna az ország helyzetének javítására”.

A megkérdezettek 65 százaléka meg volt győződve arról, hogy egy erős vezető képes lesz megfordítani a tendenciát, és az országot a gazdasági elit és hatalmak kezéből átvenni.

Vadhajtasok.hu