[email protected] meg, Boris!” – A brit rapper Boris Johnson levágott fejét mintázó bábúval lépett fel a színpadra

[fb_button]

Slowthai nevű “zenész”, vagyis Tyron Frampton a Hyundai Mercury díjátadó színpadán  megmutatta, mit is gondolt a brit miniszterelnökről. A rapper, aki egyike volt a 12 jelöltnek, a Doorman című számával lépett fel, és színpadi kelléknek magával vitt egy levágott fejet, ami Boris Johnsonról lett mintázva. Slowthai sűrű káromkodások között fejtette ki a véleményét, és mondandójába beleszőtte albuma címét, a Nothing Great About Britaint is. 

Slowthai ezzel párhuzamosan pedig bejelentette, hogy a honlapján már kapható Fuck Boris feliratú póló.

A rapper korábban sem titkolta, hogy mi a véleménye a brit miniszterelnökről. Egy júliusi interjúban az amerikai elnök, Donald Trump gyengébb kiadásának nevezte, és felvetette, jobban tenné, ha visszavonulna.

A Mercury-díjat minden évben a legjobb album kapja, amely az Egyesült Királyságban brit vagy ír előadótól megjelent. Idén a 21 éves londoni rapper, Dave nyert, ugyanis Psychodrama című debütáló anyaga generációja legmerészebb rapalbuma.

A csütörtök esti londoni díjátadón Dave (teljes nevén David Orobosa Omoregie) mások mellett a The 1975-ot, a Foalst, Anna Calvit és az Idlest előzte meg. A Psychodrama idén márciusban jelent meg, vezette a brit albumlistát és eddig 130 ezer példány fogyott belőle. Dave a díjat családjának és barátainak ajánlotta, kiemelten bátyjának, Christophernek, aki gyilkosságért életfogytig tartó börtönbüntetését tölti. 

Forrás: Index nyomán

Check Also

„A fekete amerikaiak szavazatának duplán kellene számítania”

A BLM mozgalom égisze alatt egy professzor a cikkében éppen arról írt, hogy a fekete …