2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

A kis Hasszán még csak 19 éves, de már 221 bűncselekmény van a háta mögött

[fb_button]Tizenkét évesen indult „karrierje.”A svéd sajtóban csak „Hasszán” néven jelölt migráns jelenleg két éves börtönbüntetését tölti többek között rablásért. Az ifjú „reménységgel” a svéd SVT készített interjút, amelyben a migráns arról beszélt, hogy már 9-10 évesen bicikliket lopott el.
Az évek múltával aztán durvult a helyzet. Ifjúsági otthonban helyeztek el, ahol aztán más bűnözőkkel találkoztam. Ők váltak a példaképeimmé, olyanná akartam válni, mint ők.„
Amikor Hasszán tizenkét éves volt, édesanyja felvette a kapcsolatot az ifjúságvédelmi szervekkel, mert arra gyanakodott, hogy fia egy banda tagja. Alig két évre rá Hasszánt letartóztatták, amiért ellopott egy kocsit. A migránst ekkor vették el az anyjától, és helyezték el egy ifjúsági otthonban.

VIDEÓK A KIS HASSZÁNRÓL - KATTINTS IDE!

Tizenhat éves korára annyi bűncselekményt követett el, hogy az összesen 31 hónapos börtönbüntetést eredményezett volna, ám mivel fiatalkorú volt, így ”csak„ két hónapra került rácsok mögé. 2018 februárjában Hasszán két tettestársával együtt rátámadt egy férfira egy benzinkúton, majd addig ütötték-verték, amíg hozzá nem jutottak a slusszkulcshoz, és elhajtottak. Hasszán egyébként 221 bűncselekményt követett el négy év alatt. Amikor arról kérdezték az interjúban, hogy tetteit megbánta-e, a migráns a következőt válaszolta:
Nem, egyáltalán nem bánom a bűneimet. Az úgysem segítene.”
Forrás: 888.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató