Troll: A Karácsonyt támogató apparátus épp olyan balfék, mint maga Karácsony Gergely

[fb_button]

A Hír TV Troll című vitaműsorában M. Dobos Marianne és vendégei a magyar közélet mindennapi furcsaságait tárták fel a nézőknek. Témáik között szerepelt, hogy ismét feltűnt Kálmán Olga, ezúttal Karácsony Gergely mellett, aki előbb metrót ígért az újpestieknek, aztán ugyanoda fákat meg futópályát. Lehet megint eltéved, vele az ilyesmi sűrűn előfordul Budapesten. A 444 a keresztény szabadság kapcsán már új Jézusnak hívja Orbán Viktort. Azt is megbeszélték, hogy a HVG sírt egy kört, amiért Tarlós István megafonnal kommunikált Tordai Bencével, könnyen meglehet már elfelejtették mi volt fél éve a parlamentben. De az adásban hoztak elég példát a kettős mércére, a vágyvezérelt újságírás meghökkentő állításai sem maradtak kommentárok nélkül és a stúdióba invitáltak szabadon beszéltek mindenről, ami kimaradt a balliberális gödörből. Erősödik a kampány, ami témát szolgáltatott Szarvas Szilveszternek a Pestisrácok.hu főszerkesztő-helyettesének, Pindroch Tamásnak és Kacsoh Dánielnek, a Magyar Hírlap lapszerkesztőjének.

A műsor zömét a fővárosi kampány eseményei tették ki, aminek hálás témája volt a főpolgármesteri babérokra törő Karácsony Gergely személye, aki pár hét alatt többszöri baklövése által ékesen bizonyította abszolút tájékozatlanságát a kerületek nevezetességeit és általában a főváros földrajzát illetően. A hajmeresztő terepismeretéről elhíresült ellenzéki főpolgármester-jelölt kampánycsapatáról M. Dobos Marianne megjegyezte:

Oké, hogy mi Karácsony Gergelyről beszélünk, de mi van a mögötte lévő apparátussal, akik egyébként előkészítik neki ezeket az anyagokat? Én elképzelem, hogy van ilyen. Van mögötte vagy mellette jónéhány ember, akik – ha ő lesz a főpolgármester–, neki fognak dolgozni. Hogy ezek mit művelnek a Budapest térképpel?

Azért ilyen horror-forgatókönyveket még véletlenül se vázolj fel – vetette közbe Kacsoh Dániel, aki a gondolatába is beleborzongott, hogy Karácsony valaha főpolgármester lehessen.

A Karácsony mögött álló emberek pont olyan minőségűek, mint maga Karácsony Gergely. Tehát, ugye, kijött az a kampányanyaguk is, ahol Budapestet nem tudták leírni. ’Budapetet’ írtak, és ezt nyilván nem Karácsony írta, hanem a kampánycsapata. De az ’S’ betű nem tűnt fel nekik, hogy kimaradt… – fogalmazott Szarvas Szilveszter.

Összegezni lehet az ő programját. Budapest legyen egy ERDŐ! Kész! Ennyi. Ne legyen forgalom, Andrássy útnak vége, ültessük tele fákkal a kisföldalattit is

– vélekedett Pindroch Tamás, amire a Pestisrácok.hu főszerkesztő-helyettese úgy reagált:

„Igen, egy erdő, a közepén a Főpolgármesteri Hivatallal, ahol melegbár üzemel.”

Forrás: Pestisracok.hu

Check Also

Húszmilliós felújítás a miskolci kórház gyermekrehabilitációs osztályán

Húszmillió forintos támogatásból valósul meg felújítás a miskolci megyei kórház gyermekrehabilitációs osztályán. A munkákra a …