O1G-sek, prájdosok, antifák, fehérgyűlölő, kereszténygyalázó Greta hívők tiltakoztak (Videó + képek)

[fb_button]

A politikai-pedofília erősödik Magyarországon is. Az 1500 magát függetlennek valló klímahisztis ordibált a Parlament előtt, köztük sok gyerek is kilátogatott az agymosásra.

Tegnap nézegettem a Facebookos eseményüket, még iskolai kikérőt is illesztettek egy bejegyzésbe, hogy a gyerekeknek könnyebb legyen kijutniuk péntek 10 órakor.

Greta Thunberg szektásai felvonultak a belvárosban (kb az 50%-uk minden ellenzéki tüntetésén részt vesz). Klímatüntetés volt ez a javából: mobil telefonokkal, műanyag szatyrokkal. Amúgy lehet, hogy hatásosabb lett volna ez az egész, ha Romániában, vagy Ukrajnában a Tisza mellett a tiltakozás helyett szemetet gyűjtenek.

Egy fülbántóan rikácsoló kiscsaj után a színpadra érkezett az afrikaimádó, fehérgyülölő G-Ras nevű senki, aki kijelentette:

A fehér téma túl van nyomva!!!

Volt velük antifasiszta lázadó tinédzser, aki a tiltott önkényuralmi jelképpel ellátott Che Guevara pólóban keseredett el a klímaváltozás miatt, de akadt meleg fiúcska is, aki szerint

A vegán punci sokkal jobb!

Bár nem derült ki, hogy mennyi ilyet kostólt már életében…

Az ideológiai katyvaszban még egy Sneider nevű Jobbikost tudtunk volna elképzelni, amúgy nagyon színes volt a megmozdulás. Az LMBTQ szekta képviselői, az antifasiszták, az O1G-sek, a drogos rapper és a vegánok emelték a színvonalat.

ÉLŐ bejelentkezésünk:

Fotók:

Bede Zsolt – Vadhajtasok.hu

Check Also

Varga Judit megunta és harcot hirdetett a közösségi oldalak cenzúrája ellen

Az igazságügyi miniszter a Digitális Szabadság Bizottsággal karöltve indított hadjáratot az online cenzúra ellen. Varga …