Vadhajtások

Az év magyargyűlölete: Havas megőrül, hogy a magyar szurkolók a mocskos szájukkal eléneklik a himnuszt

 

Kedves Olvasóink,

Amennyiben nem hallottatok még igazi kőkemény magyargyűlöletet, akkor a mostani cikkünket feltétlenül ajánljuk nektek.

Akinek a vérnyomása alacsony, annak garantáltan rendeződni fog a helyzet, illetve kávé helyett is meg fogja tenni Havas Henrik olyan szintű magyargyalázása, amiért más korokban most nem írjuk le, hogy mi járt volna.

Egészen abszurd a történet, hisz a magát Nemzeti 1 TV-nek hazudó, mára liberálissá vedlett jobbikos internetes tévé – aminek a nézettsége a mi oldalunk talpát se nyaldossa, tálalja elénk Havas kifakadását. Van egy olyan másfél perces rész a legutóbbi adásukban, ami mellett nem mehetünk el – nem csak, hogy szó nélkül, de egy intő példát bemutatva ezzel: milyen az, amikor valaki zsigerből gyűlöli a magyart.

A műsorról annyit érdemes tudni, hogy Saller a címe, a szereplői pedig: Havas Henrik, Para-Kovács Imre, Hont András, Balogh Gábor, Gulyás Balázs és Bakos Zoltán. Henrik úgy kezdi felvezetőként, hogy a baromarcúja Hunyadi Jánost lát Hunyadi Mátyásban.

Havas Henriktől nem várjuk el, hogy Mátyás királyunkat felismerje

 

Erről mi is mutattunk képet-videót a magyar-szlovák találkozón, hogy milyen gyönyörű koreográfiát alkottak a magyar szurkolók – itt Hunyadi Mátyás volt látható, de Henriknek ezt elnézzük, tőle nem várjuk el, hogy ismerje a magyar történelmet. Majd így folytatja, kifakadva a magyar szurkolókra: ezek a srácok a mocskos szájukkal el merik énekelni a himnuszt.

 

A műsorból kivágtuk azt a másfél perces részt, a világért sem terhelnénk olvasóinkat az egész adással. Íme a magyar szurkolók és a magyarság gyalázása, valószínűleg az év magyargyűlölete rovatban csillagos ötöst kapna…..

 

 

Vadhajtások.hu