Libabőr: így szólt a székely himnusz Csíkszeredában egy jégkorong rangadón 🎥

Így szól a székely himnusz Csíkszeredában, a Dunaújvárosi Acélbikák fölött aratott győzelem után (ráadásul a Sportklub az Erste Liga egyetlen veretlen csapata maradt) :

Teljes fordulót rendeztek a jégkorong Erste Liga pénteki játéknapján, amelynek csúcsrangadójára Csíkszeredában került sor, ahol két veretlen csapat a Csíkszeredai Sportklub és a Dunaújvárosi Acélbikák néztek farkasszemet telt ház előtt.

A Sportklub hatalmas fölényben jégkorongozott az első harmadban, de a vendégek kapusa, Hughson, eszméletlen parádékat mutatott be. Gólt viszont csak láthatott a nagyérdemű miután Rokaly Szilárd remek gólt szerzett. A második felvonástól kezdett kiegyenlítődni a játék képe, bár a hazai mezőnyfölény megmaradt, ám vendégek kontrái is sok veszélyt tartogattak magukban. A gólok is elkezdtek potyogni. Egyenlített az újváros büntetőlövésből, majd azonnal válaszolt a Sportklub, hogy majd újból egyenlítsenek. A harmad második felére megint nagy fölénybe került a Sportklub és ezt két góllal büntették. Az utolsó húsz perc a kiállításokról szólt és az első hazai előny vendég találatot hozott. Innentől kezdve a Sportklub nagyon taktikus játékot mutatott és megtartotta előnyét a hajráig, majd egy üres kapus góllal zsebre is vágták a három pontot.
Forrás: Erdély Sport

 

Check Also

Nem az antifákat, inkább a gárdistákat hurcolják meg a magyar bíróságon – Videó

A tavalyi Mi Hazánk Horthy-felvonulása miatt indult bírósági tárgyalás. Gaudi-Nagy Tamás nyilatkozott az ügyről: