2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Borkai Zsolt: „Kitartunk. Jóban, rosszban”

Egy olyan videót rakott ki egy névtelen “admin” által üzemeltetett blog, amelyen állítólag Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármestere látható félreérthetetlen helyzetben. Borkai a Facebookon közös családi fotót posztolt, melyben azt írta ki, hogy a kitartanak egymás mellett jóban, rosszban.Az “ezazördögügyvédje” blog folyamatosan, adagolva hoz nyilvánosságra képeket és rövidebb videókat, melyen állítólag Borkai Zsolt szerepel. A politikus kampányheccnek minősítette a gyalázkodást és ezt a képet posztolta a Facebookra.
A bejegyzés rosszra vonatkozó része arra lehet utalás, hogy a héten egy impresszum nélküli, az Ördög ügyvédje nevű blogon képek jelentek meg Borkai Zsoltról. Azokon Győr fideszes polgármestere egy jachton nőket ölelgetett egy ügyvéd, Rákosfalvy Zoltán társaságában. A blog névtelen szerzője komoly vádakkal (drogfogyasztással és korrupcióval) illette a fideszes politikust, de bizonyítékot nem prezentált. Borkai Zsolt erre közleményben reagált:
A személyemmel kapcsolatban megjelent hazugságokat az ellenzéki kampánycirkusz részének tekintem, amellyel a győri ellenzék alkalmatlanságáról akarják elterelni a figyelmet.
Szombaton újabb, a korábbiaknál intimebb képet publikáltak a blogon, vasárnap pedig az ismeretlen szerző már egy pornóoldal szexvideóihoz vezető linkekkel kérte számon, hogy a városvezető nem adott érdemi választ a vádakra, majd újabb részleteket (leleplezéseket) ígért. Korábban kerestük Borkai Zsoltot, de nem értük el.  
Forrás: Borkai Zsolt Facebook oldala, Pestisrácok.hu, 24.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató