2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Antwerpen: Brutálisan megvertek egy belga fiút a migránsok

A Voiceofeurope.com beszámolója szerint Antwerpenben, Kalmthout településen a hétvégén brutálisan megverték a 15 éves fiút a bevándorlók.Szombat este a 15 éves Lennert Bastiaensen kilátogatott Kalmthout-ra, egy szórakozóhelyre. Bastiaensen a barátnőjével találkozott a helyszínen, éppen vacsoráztak egy büfénél, amikor öt férfi megjelent. A támadók közül az egyik férfit Nazmi-nak hívták, aki megverte Bastiaensent.A bevándorlók csoportja körülvették a 15 éves srácot, és jól helybenhagyták.
"Hirtelen egy öt főböl álló csoport sétált felénk"
- mondta Bastiaensen a  HLN-nek .
„Először azt hittem, hogy a pénztárhoz mennek, de hirtelen körém álltak. Az egyik férfit felismertem, egy majdnem három évvel ezelőtti ÜGY miatt. Azt akkoriban egy adósságközvetitővel rendeztük, úgy állapodtunk meg, hogy elkerüljük egymást.
- tette hozzá Bastiaensen.
- Emlékszel, ki vagyok?
- kérdezte az egyik támadó.
- Megkérdezte, hogyan akarom kezelni a nézeteltérést. Egyáltalán nem akartam foglalkozni vele, de hirtelen súlyosan megütött és a földre kerültem.”
- mondta Bastiaensen.Szerencsére a biztonságiak közbeléptek, mielőtt a bevándorlókból álló csoport tagjai agyonverik a 15 éves gyermeket.
Mielőtt kiérkeztek a rendőrök a férfiak elmenekültek.
“Hétfőn panaszt nyújtunk be az antwerpeni rendőrségEN. Remélhetőleg azonosítják a gyanúsítottakat. Nem hagyjuk annyiban, mert ez valóban értelmetlen erőszak ”
- mondta Bastiaensen.A Facebookon az áldozat családja kérte, hogy aki látta az esetet az jelentkezzem mihamarabb. Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató