Vadhajtások

A Momentum bukott alelnökének célja a helyi emberek érdekképviselete helyett a “hatalom megbuktatása”

Soproni Tamás, a Momentum bukott alelnöke most a terézvárosi polgármesteri címre hajt, hátha győzelem esetén sikerül Soros György kegyeibe kerülnie. Abban biztosak lehetünk, hogy nem a terézvárosi emberek érdekképviselete motiválja, ezt számtalanszor bizonyította már. Legújabb Facebook bejegyzésében hazugságokkal hergeli a közvéleményt a Fidesz-KDNP pártszövetség jelöltjei ellen.

A terézvárosi polgárok által arrogánsnak és nagyképűnek tartott Soproni újabb botrányos Facebook bejegyzéssel jelentkezett. Az ellenzéki jelölt ezzel ismét bizonyította, hogy nem építkezni akar, hanem csak gyűlöletet kelteni és rombolni.

Arrogáns és nagyképű a dadogós alelnök

 

Szerinte a Fidesz leépítette a jogállamot, felépítette a propagandát, üldözi a szegényeket, szétverte az oktatást és gyűlöletet kelt.

Ez a hazugságokkal teli monológ összefoglalja az ellenzék bukott állításait, mivel ezekről számtalanszor bebizonyosodott már, hogy hazugság és még csak célra sem vezet, minekutána a Fidesz 2006 óta minden választást földcsuszamlásszerű győzelemmel nyert meg.

Sopronira és a Momentumra sokan úgy tekintettek mint egy új generációra, mint egy olyan új formációra, mely képes elhagyni a régi balliberális pártok gyurcsányista hagyadékát, de ők nemhogy nem hagyták ezt el, hanem egyenesen hozzádörgölőztek, némi koncért cserébe.

Soproni Tamásnak a balliberális lózungokon kívül semmilyen érdemi mondanivalója nincs a terézvárosiak számára, nem akar semmit tenni a helyi lakosokért, csupán a saját kis forradalmasdiját játssza a Fidesz és Orbán Viktor ellen.

Forrás: Hírháttér