Vadhajtások

Keszthelyen a moslékkoalíció már a disznószállítót is bevetette 😃📷

Keszthelyen mutatja meg legjobban a moslékkoalíció, hogy mennyire komoly ez a mai ellenzékünk.

 

A keszthelyi baromarcúak voltak már porondon a Vadhajtások oldalán, először amikor forradalmasat játszottak vagy tízen. Ezek után tavasszal ismét hallattak magukról, és a húszezres városban, ők voltak mind a húszan a többség.

Majd egy darabig nem hallottunk felőlük, csak akkor amikor a város rajtuk röhögött, mert 14-en tüntettek a kutyás strand ellen. Majd úgy gondolták bevetnek egy komolyabb dolgot, hogy bekerüljenek a hírekbe. A keszthelyi ellenzéket tömörítő KÉVE nevű bohóc-szervezet elnöke, nemes egyszerűséggel kijelentette, hogy a kis Zentét a Fidesz ítélte halálra. Ekkor felháborodott nem csak az internet népe, de Keszthelyen is hatalmas visszhangot váltott ki, amit azzal koronáztak meg, hogy fenyegetni kezdték olvasóinkat, illetve oldalunkat perekkel.

 

A keszthelyi moslékok nem csendben maradtak, és tükörbe néztek volna inkább, jobbnak látták azt, hogy tovább folytassák saját sírjuk ásását. Gyönyörűen meg is “ostromolták” a Keszthely Televíziót, ami miatt ismét közutálatnak örvendhettek.

 

De jött ismét a kampány végére a fordulat, és most Keszthely rajtuk röhög. Az alábbi levelet és képet kapta szerkesztőségünk Keszthelyről:

 

Kedves Szerkesztők!

Az ellenzéki cirkusz folytatódik tovább Keszthelyen, de már jó irányba mozdultak a dolgok. Az emberek a hasukat fogják a nevetéstől mikor feltűnik a keszthelyi ellenzék “kampányautója”

A kampány végére ezek még a disznószállítót is bevetették 😀

 

 

 

Vadhajtások.hu