Vadhajtások

Lengyelország: allahakbározó, késekkel hadonászó mohamedánt tartóztattak le egy homoszexuális felvonuláson 📷

A Wrocławban tartott Egyenlőség Menetén szombaton egy késekkel hadonászó mohamedán kinyilvánította, hogy Allahu akbar, azaz “Allah a legnagyobb”. A lengyel hatóságok terrocselekményként kezelik a támadást.

Wroclaw Uncut cikke:

“A rendőrség letartóztatott egy késsel hadonászó férfit az Egyenlőség Menetének közelében

Tegnap délután a rendőrség letartóztatott egy férfit, akinél két kést láttak, miközben „Allah akbart” üvöltött Wrocławban az évente megtartott Egyenlőség Menetén.

A helyi sajtó több riportja szerint az incidens 14.30 körül történt a Hotel Monopol előtt, körülbelül 30 perccel az Egyenlőség Menetének hivatalos kezdete előtt.

A férfi – egy 41 éves lengyel állampolgár, aki szerepel a bűnügyi nyilvántartásban – állítólag mindkét kezében késsel gyalogolt az Egyenlőség Menetének gyülekezőhelye felé. A rendőrök bátran lebirkózták a férfit a földre és megbilincselték. A történtek során senki sem sérült meg.

Ugyanakkor az erőteljes rendőrségi jelenlét biztosította, hogy a tegnapi Egyenlőség Meneten ne törjön ki erőszak. Az eseményen a szervezők szerint a rossz idő ellenére rekord számú, 8000 ember vett részt. Voltak ellentüntetések a felvonulás útvonala mentén, bár a legtöbbjük kicsi volt és kevesen voltak.

Nacionalista csoportok néhány villamosmegállóra homofób matricákat ragasztottak, ám ezeket a hatóságok gyorsan eltávolították.” – írja a Wroclaw Uncut

Meg akarta félemlíteni az embereket

Gazeta Wroclawska pedig arról ír, hogy a 41 éves Mirosław A. a saját bevallása szerint meg akarta félemlíteni az embereket. A wroclawi ügyészségen hatóság elleni erőszakkal is gyanúsítják, és terrorcselekményként kezelik az ügyet, mivel a férfi célja az volt, hogy “sok embert megfélemlítsen”.

A férfi a kihallgatáson azzal mentegetőzött, hogy nem kifejezetten a homoszexuális felvonulás volt a célpontja, hanem rá akart ijeszteni az emberekre; és azért tette, mert “problémái voltak az életben”.

A rendőrök veszélyes eszközzel történő fenyegetéséért 10 évet kaphat. Ha a bíróság terrorcselekmény elkövetésében is bűnösnek találja majd, akkor 15 évre csukhatják le, próbára bocsátás lehetősége nélkül. – írja a Gazeta Wroclawska.

A megfélemlítés alkalmazása az iszlámban bevett eszköz 

“A terror által győzedelmeskedem” – mondta Mohamed, aki a Korán 33:21 szerint minden muszlim tökéletes példaképe. (Bukhari 4.52.220).

A Korán előírja a muszlimoknak, hogy keltsenek félelmet (terrort) Allah ellenségeinek szívében:

És készítsétek fel ellenük, amire csak képesek vagytok, az erőből, és a lovasságból, amit össze tudtok gyűjteni, hogy félelmet (terrort) keltsetek vele Allah ellenségeinek és a ti ellenségeiteknek szívében, és másokéban rajtuk kívül, akiket ti nem ismertek, de Allah ismeri őket.” (Korán 8:60)

Az Allahu akbart is részben azért üvöltik támadások közben, mert úgy gondolják, hogy “ezzel rettegést keltenek az ellenség szívében”. Az Allahu akbar jelentése “Allah nagyobb / a legnagyobb”. Ez az iszlám felsőbbrendűségének agresszív kinyilvánítása, azzal a jelentéstartalommal, hogy “Allah nagyobb, mint a te istened, kormányod, hited, stb.”

Így az Allahu akbar üvöltésével a wroclawi dzsihadista az Egyenlőség Menetén azt is kifejezte, hogy az iszlám még a baloldali homoszexuálisoknál is egyenlőbb.

Az iszlám bevándorlást támogató baloldal elárulja a homoszexuálisokat (is)

A liberálisok, baloldaliak és más képmutatók azt állítják, hogy a muszlimok és az iszlám tanítások támogatják az LGBT közösségeket. Ez egy nagy átverés, takíjja. A saría szerint a melegeket meg kell ölni.”

– mondta korábban az ex-muszlim Sandra Solomon.

Emlékezetes, hogy a Magyar Iszlám Közösség alelnöke 2015-ben a homoszexuálisokat “Allah legmocskosabb teremtményeinek” nevezte.

FOTÓALBUM A WROCLAVI ESEMÉNYEKRŐL:

Forrás: Dzsihadfigyelo.blogstar.hu