Vadhajtások

Rozika Orbán halálát kívánja, aki Botka László képviselőjelöltje, aki Semjént is lelőné!

A magyarok pedig nőket erőszakoló állatok és nem mellesleg bevándorlók is, ezért ő is befogadná a menekülteket Szegedre. Sőt! 

Koromné Fenyvesi Rozika alaposan belecsapott Botka László kampányába; sőt már jó ideje tolja a szekeret és ontja magából a gyűlölködő tartalmakat a közösségi oldalán. Rozi néni úgy küzd a szavazatokért, hogy a fal adja a másikat.

Nem holmi kerületi problémákkal foglalkozik, ő inkább rendszerszinten javítaná meg a dolgokat, például azzal, hogy kivégzi Orbán Viktor miniszterelnököt és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettest, a KDNP elnökét is.

Gyűlöli a keresztényeket…

…viszont nagyon tiszteli a románokat, cserébe a magyar nemzet idióta, és

… bizony simán beengedné a migránsokat Szegedre.

Mert szerinte a magyarok is bevándorlók és még nőket erőszakoló állatok is.

Frissítés: Árt Szegednek ez a primitívség, vissza kellene hívnia ezt a nőt Botka Lászlónak – közölte a Fidesz

A szegedi Fidesz Koromné Fenyvesi Rózsa DK-s képviselőjelölt közösségi médiában tett bejegyzései kapcsán adott ki közleményt, melyet változtatás nélkül publikálunk.

Megdöbbentő és gyűlölködő hangnem: Orbánt idiótázza Botka képviselőjelöltje

A szegedi Fidesz tiltakozik Koromné Fenyvesi Rózsa, Szeged 5. választókerület (Móraváros) DK-s képviselőjelöltjének elfogadhatatlan, trágár és gyűlölködő Facebook posztjai miatt. Koromné Fenyvesi Rózsa Botka László szövetségese, a baloldali összefogás képviselőjelöltje. Ezért felszólítjuk Botka Lászlót, határolódjon el Koromnétól, és azonnal léptesse vissza gyűlölködő szövetségesét! Ez a hangnem nem való Szegedre!

Ismételten megmutatkozott a baloldal igazi arca. Botka szövetségese a legalpáribb hangnemben fasisztázza a Facebookon Orbán Viktor miniszterelnököt, majd a románokat állítja a magyarok elé példaként azzal, hogy “Egy diktátort már elhajtottak a túlvilágba”, félreérthetetlenül utalva arra, hogy a háborodott kommunista Ceaușescut kivégezték a románok. Koromné szerint Orbán egy “idióta vezető, aki idióta nemzetet vezet”.

Egy másik Facebook-posztban Koromné Semjén Zsolt miniszterelnökhelyettest állítaná a puskája elé, majd egy következőben azt írja Semjénről, “Jelenkorunk legtenyérbemászóbb pondrója (elnézést kérek a férgektől a hasonlatért)” egy harmadikban pedig fasisztázza Magyarország törvényesen megválasztott miniszterelnökét.

Felszólítjuk Botka Lászlót, azonnal határolódjon el Koromné szavaitól, és vonja vissza a képviselőjelöltet! Ez a gyűlölködés nem lehet Szeged hangja, ez a primitív gyűlölködés árt a városnak.

 

Forrás: szegedma.hu