Vadhajtások

Xanax-os Hadházy pedofilt támogat 🎥

Tegnap este kampányzáró fórumot tartott az Otthonunk Szentmiklós Egyesület név mögé bújt helyi Jobbik, ahol Hadházy Ákos jelenleg független országgyűlési képviselő volt a díszvendég. Ez az esemény is azt igazolja, hogy a Jobbik Törökszentmiklóson és máshol is több helyen az országban a tavalyi hódmezővásárhelyi receptet követi, azaz civilnek nevezett, lila színű logóval ellátott egyesület mögé bújtatja el a pártlogót. Ezt a tényt erősíti, hogy a polgármester, Markót Imre látogatást tett Márki – Zay Péternél, Vásárhely polgármesterénél, melyről büszkén posztolt fotót közösségi oldalán.

Az ősbalfasz (pártnélküli politikus) nagyot ment.

Mint ismert korábban ezt a szociopatát az LMP-ben lepofozta a társa, ezért otthagyta a liberális pártot, majd Márki-Zay Péterrel közösködött, de az a frigy sem tartott sokáig. Hadházy nem képes alkalmazkodni és a társas érintkezés szabályait betartani. Ezt alátámasztandó, hogy mindegyik pártból botránnyal távozott.

Az MTVA ostrom pókembere ellátogatott Törökszentmiklósra, ahol a civillé átvedlett Jobbik tagok mutatkoztak be a nagy érdeműnek. A teremben kb. 50 fő volt jelen kb, többnyire a polgármester meg a képviselők sleppje.

Érdekes, hogy a rasszista, fasiszta, náci Jobbik tagok már nem zavarják Hadházyt. Ehhez annyi kellett, hogy a helyi jobbikosok már az Otthonunk Szentmiklós gittegyletben mutogatják magukat…

Markót Imre, az ex-jobbikos polgi a Jobbik nagyágyúival

Említsünk néhány példát:

Sneider Tamás karlendítéses esküvői fotói, Kulcsár Gergely a holokauszt emlékmű gyalázása, Gyöngyösi Márton zsidólistázása, Mirkóczki holokauszt viccei…

Ugyebár!?

Ki is ez a Hadházy Ákos?

Alap végzettségét tekintve szekszárdi állatorvos, aki politikai pályáját a szekszárdi Fideszben kezdte, de onnan gyorsan tovább állt, hivatásos korrupció üldöző lett, majd az LMP-hez csatlakozott, de működése hemzseg a botrányoktól. Álljon itt néhány tudnivaló arról, hogy ki is ez az ember:

 A koraszülött mentorhálózatot működtető Korábban Érkeztem Alapítványt alaptalanul vádolta meg hanyag gazdálkodással, a koraszülött gyerekeket és édesanyjukat megsértette azzal, hogy azokat kiskutyákhoz és tejeszacskóhoz hasonlította.

 A 2017-es, migrációról szóló nemzeti konzultáció kapcsán azzal fenyegetett, hogy a konzultáció miatt majd embereknek börtönbe kell menni, illetve burkoltan hülyének titulálta azokat, akik „bedőlnek a migrációs propagandának”, továbbá a kormányt a terroristák cinkosának nevezte azért, mert az a konzultáció során felhívta a figyelmet a migráció és a terrorizmus összefüggéseire.

 A nagy korrupciókutató óriási felsülése volt, amikor jogerősen pert vesztett a Szent István Egyetemmel szemben, azt állítva, hogy az egyetemen álprojektek és áltanulmányok készülnek milliárdos összegekben.

 Pert vesztett Orbán Viktor miniszterelnökkel szemben is, amikor jó hírnév megsértésével vádolta őt

 A magát egy időben zöldpolitikusnak, illetve korrupció üldözőnek beállító Hadházy milliókat költ luxushobbijára, a repülésre. Ez olyan összeget emészt fel, amit még jól menő vállalkozók sem engedhetnek meg maguknak, nemhogy egy állatorvos parlamenti képviselő.

 Idős, 70 ezer forint nyugdíjból élő szomszédját havi 23 ezer forinttal terhelte meg, hogy kifizettesse vele társasházuk tetejének felújítását, amihez korábban a szomszéd nem kívánt hozzájárulni pont az alacsony jövedelme miatt.

 A Földet a gazdáknak! Program keretében felmerült esetleges földeladási visszaélések miatt a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet vizsgálatot indított Hadházy Ákossal szemben, később nyomozás is indult.

 A 2018-as országgyűlési választások után Hadházy először bejelentette, hogy nem veszi fel a mandátumát, majd – a mentelmi jog megszerzése érdekében, amit be is ismert – mégis felvette, de az átadáson tiszteletlenül nem fogott kezet az Országos Választási Bizottság elnökével. Képviselői esküjét is később tette le.

 2018 júniusában rájött, hogy neki az LMP sem jó és kilépett, miután több LMP-s szerint Simicska embereként sikerült neki jól szétvernie a pártot. (lásd Sallai R. Benedek sallere)

 Meg kívánta akadályozni, hogy a szomszédjában lévő lakást egy kisgyermekes család bérelje ki, de a kialakuló botrány miatt később engedett.

 Aláírásgyűjtést kezdeményezett Magyarország Európai Ügyészséghez való csatlakozása mellett, ami azt eredményezné, hogy ez a hatalmi ág külföldi kézbe jutna! Az itt összegyűlt mintegy 600.000 aláírást az aláírók adataival külföldre juttatta, így azokhoz bárki hozzáfér!

 Hadházy csatlakozott a Márki-Zay-féle Mindenki Magyarországa Mozgalomhoz, (amelyből azóta szintén kilépett) mely rendszert épp most lízingelik Törökszentmiklósra is.

 Tavaly decemberben ellenzéki képviselőkkel többször betört az MTVA épületébe, ahol ócska színészként lyukas zokniban fetrengett, pókemberként mászkált a korláton, az ottani őrzés-védelem embereinek személyiségi jogokat megsértve élőben vette a cselekményeket. Erről a döglött lóról annyira nem tudott még lejönni, hogy azóta többször is megjelent az MTVA-nál, de nem veszi észre, hogy a kutyát sem érdekli
már ez a cirkusz. A viselkedése miatt etikai eljárást kezdeményeztek ellne a Magyar Állatorvosi Kamaránál.

 A korrupcióellenes harcban egy újabb 142 m2-es lakást vásárolt magának Szekszárdon.

 Az Országgyűlés épületéről is elmondta véleményét: „Az az elméletem, hogy ez az épület részben felelős a magyar helyzetért. Ez túl szép, túl elegáns; a kollégák bejönnek, és azt gondolják, hogy ők fontos emberek”

A tegnap esti fórumon hősünk bekattanva fideszezett

Kikezdte Boldog Istvánt, aki pl. a Coca Cola homokos reklámjaival ment szembe, illetve beleállt a Pride-ba.

Néhány eddig megválaszolatlan kérdést fel akartunk tenni Hadházynak, de csak annyira tellett, hogy a tömeget felhergelje ellenünk.

Nem tudjuk a mai napig, hogy mi lett a 680 000 aláírással, amit összegyűjtött.

Nem értjük miért civilként indul a törökszentmiklósi csapat, mikor köztudottan mindegyikük jobbikos.

Nem fogadjuk el, azt hogy egy pedofil botrányba keveredett képviselőjelöltjük lehet.

Kiss Márk képviselőjelölt a tegnapi fórumon

Kiss Márk képviselőjelölt comingoutja a pedofil botrányról:

Ehelyett sanax-os Ákos “fideszesprovokátorozott” egyet és elvárta a közönségétől, hogy dobják ki Bede Zsoltot a teremből a szabad véleménynyílvánítás jegyében…