2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Tarlós kamerák előtt üzent Borkainak: Még most sem késő, mondjon le!

A kampányzáró sajtótájékoztatójáról a kamerákba nézve üzent ma Tarlós István Borkainak: még nem késő, mondjon le! A főpolgármester szerint az ilyen emberektől politikusként a jövőben meg kellene válni.

Szennyes kampány volt - mondta Tarlós István mai zártkörű kampányzáró sajtótájékoztatóján és felsorolta a Karácsony hangfelvételt, valamint a kispesti videós ügyet is. “De ezek az ellenzék ügyei” - jegyezte meg Tarlós István, hozzátéve: volt egy úgynevezett Borkai-ügy is.
Ezúttal is azt mondta a szexvideóról, hogy az védhetetlen, vállalhatatlan és méltatlan. “Ez az ember méltatlanná vált a feladatára” - jelentette ki. Arra is emlékeztetett, hogy egy sportolóról, olimpikonról van szó. “Nem értem, miért nem vonja le önmaga a konzekvenciát? Borkai Zsoltnak azonnal le kellett volna mondania. És még most sem késő. Innen kérem, fontolja meg, és tegye a dolgát!”- kérte távozásra a győri polgármestert. Tarlós István az InfoRádió Aréna című műsorában már elmondta, hogy az ilyen ember árt a közösségének, tőle politikusként a jövőben meg kellene válni. Az Index-interjúban pedig már megfogalmazta azt a véleményét, hogy Borkai Zsoltnak le kell mondania.   (ATV)  
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató