2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Böjte Csaba: Jó, irgalmas, béketűrő, szeretetet árasztó vezetőkre vágyunk

“Boldogok azok, akik Isten szavát hallgatják és meg is tartják!” Boldogok, mert az emberek bízhatnak bennük és ezért hiszem, hogy a választásokkor rájuk is szavaznak! A társadalmunkban felelős pozíciókat betölteni akaró erőknek tudniuk kell, hogy mindannyian jó, irgalmas, béketűrő, szeretetet árasztó vezetőkre vágyunk!

Egymást lejárató, mocskoló beszédek helyett, mi szavazók arra vágyunk, hogy a megmérettetés porondjára kiálló erők emberséges, szép arcában gyönyörködhessünk! Közéletünk irányítóitól nem gyűlölettől tajtékzó, gyilkos ítéleteket várunk, hanem vigasztaló szót, gyógyírt társadalmunk sebeire. Nem polgárháborúra készülünk, hanem egymással szövetkezve Kárpát-medencét minden itt élő ember számára tündérkertté akarjuk tenni! Nem vészbíróságok felállítására szavazunk, hanem gyógyító orvosokért kiálltunk e pár soros levélben, melynek megírására engem oly sokan kértek! A harag, a széthúzás, a gyűlölködés emberei, ha ideig – óráig be is tudják csapni a szavazóikat, nagyon hamar kihullanak az emberek kegyeiből, és nagy romhalmaz lesz az ő karrierjükből!

Jónak lenni jó! Közéletünk meghatározó személyei, arra kérünk szeretettel benneteket, hogy legyetek a remény, a béke hordozói, világító fáklyák melyet bizalommal, örömmel követhetünk! Legyetek a remény hordozói, szeretetre, bizalomra, pozitív tettrekészségre nyitott emberek, és győzni fogtok! Az evangélium pozitív hírek tárháza, ezért is olvassuk kétezer éve figyelmesen!

Zarándokutunkat Székelyhídről – Álmosdra a tisztességes választásért, egész népünk számára pozitív eredményekért felajánlva, Csaba t.

Egy alkalommal, amikor Jézus tanított, felkiáltott egy asszony a tömegből:

„Boldog a méh, mely hordozott téged, és az emlő, amely táplált!”

Erre ő így válaszolt:

„És még milyen boldogok azok, akik Isten szavát hallgatják és meg is tartják!” Lk 11,27-28

Forrás: Magnificat.ro

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató