Vadhajtások

Megfélemlítés, provokáció és tettlegesség Budakeszin – Gyomorforgató kampányfinist rendezett az ellenzék a kisvárosban📺

A nyugalmáról és békéjéről ismert Budakeszin a választás előtti éjszakán is zajlott az élet, ahogy az utolsó hetekben már sajnos megszokottá vált, az ellenzék agresszív provokációval próbálta kihozni a sodrukból a település fideszes képviselőjelöltjeit és polgármesterét. Az ellenzék által többször vehemensen támadott fideszes Ligetiné Komáromi Gabriellát elmondása szerint fizikai atrocitás is érte az egyik ellenzéki aktivista részéről, aki többször ráütött a kezére, de lökdösődés alakult ki az egyik szavazóhelyiség előtt is az éjjel folyamán. A momentumos Szabó Zsolt hihetetlen arroganciával provokált, közelről mások arcába állt és gyomorforgató szavakkal hozta be az országos politikát a nyugodt kisvárosba. Mindez önmagában undorító, de Szabó a település polgármester asszonyát is testközelből osztotta, akinek pár centiről magyarázott az arcába, alantas stílusban provokálva. Dr. Győri Ottilia polgármestert azonban nem tudta kihozni a sodrából útszéli stílusával sem, ezért tovább kötözködött. Egy közzétett videó alapján egy másik, független képviselőjelöltet is zaklatott az autójában, miközben “ki a f*sz vagy te” szólamokkal mutatta meg az ellenzéki retorika legszebb fordulatait egy másik fideszes aktivistának. A Momentum összellenzéki képviselőjelöltje a helyszínen magánemberként tartózkodó PestiSrácok.hu újságíró kérdésére másképpen adta elő a Ligetinével történteket, szerinte szó sem volt atrocitásról a részükről. Szabó Zsolt elmondta, hogy Ligetiné próbált ellenzéki plakátokat leszedni és elvinni, ebből alakult ki a vita. Az viszont biztos, hogy a helyi fideszes képviselőket és a polgármestert folyamatosan provokálta, közpénzről, kokainról beszélt, arra azonban már nem tudott válaszolni, hogy egyelőre az ő társasága bútorozott össze azokkal a szocialistákkal, akik kokainozás közben beszélnek a közpénzek ellopásáról. Végül mindkét fél feljelentést tett a rendőrségen, az ellenzéki provokálás a helyszínen egyértelmű volt. A békét hirdető horrorkoalíció tagjai ismét megmutatták, hogy miért rettegett a magyar társadalom a tanácsköztársasági tempóból. A nőket éjszaka megfélemlítő és megtámadó bátor férfiak láttán a Lenin-fiúk is örömmel húznák szorosabbra az övet bőrkabátjukon és menetelnének az oldalukon vállon veregetve a méltó utódokat.

Tegnap éjjel ízelítőt láthattunk abból, hogy milyen “városvezetést” láthatnánk azoktól a báránybőrbe bújt farkasoktól, akik egyenlőségről, békéről papolnak, miközben valódi tervek hiányában alantas módon provokálnak és mindenhol a balhét keresik. Az biztos, hogy Ligetiné Komáromi Gabriella, fideszes képviselőjelölt a helyi Szivárvány óvoda előtt haladt el késő este férjével, amikor az első összetűzés megtörtént. A korábban LMP-s képviselőnő el is sírta magát az atrocitást követően, akkor tudtunk vele beszélni, amikor a feljelentését írta. Az eseményeket mindkét fél másképp festi le. Ligetiné szerint egy nem politikai, hanem egy lejárt családi napot hirdető plakát helyére akarta kihelyezni a saját választási plakátját, amikor a bokorból többen kiugrottak, autókkal állták el az útját elől és hátul, és telefonon vették minden mozdulatát, a plakátot pedig ki akarták ütni a kezéből, elmondása szerint többször fizikailag is bántalmazták.Ehhez képest a másik fél szerint Ligetiné ellenzéki plakátokat szedett le és a sajátjait akarta feltenni a helyükre és ő lépett fel agresszívan.

Provokálás és sírás mellett az ellenzéknek jutott ideje foglalkozni a “helyi politikával” is

Az akciózó ellenzékiek között DK-s, momentumos képviselők is jelen voltak, valamint Hegyesi Beáta, az összellenzék budakeszi polgármesterjelöltje is a helyszínen volt, ahogy dr. Győri Ottilia és a fideszes képviselőjelöltek is megjelentek a másik oldalon. A nagy tumultus természetesen feszültséget szült, mindkét fél a maga igazát bizonygatta, a momentumos Szabó Zsolt, momentumos politikus és ellenzéki képviselőjelölt pedig igen agresszív fellépéssel kezdett el szinte szó szerint nekimenni a helyszínen lévő fideszes képviselőknek, majd a polgármester asszony elé állva folytatta a provokációt.Ebből a provokálásból lett elege Korondy Tamásnak, a helyi városfejlesztő vezetője taszajtott egyet a polgármester arcába magyarázó, provokáló Szabón, aki teátrálisan hátraesett.

A helyi ellenzék szokás szerint telesírta a közösségi médiát, valamint az Indexnek is szóltak, hogy szánják meg őket, így a tudatos provokációt csúsztatásokat és hazugságokat hirdetve népszerűsítik. Itt van azonban egy videórészlet, ahol a bátor Szabó Zsolt egy helyi lakost nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illet, mert az nem ért egyet vele, és ismét egy nővel szemben bizonyítja rátermettségét, hiszen egy helyi képviselőnővel szemben is agresszívan lép fel, gúnyosan jósolgatva, hogy úgysem jut már be: “előbb utóbb ennek a játéknak vége kell lennie”, mondja megvetően a faszozás után. A videó a helyi Fidesz Facebook oldalán jelent meg:

A vita ezzel még nem ért véget, hiszen Szabó Zsolt további balhét igyekezett provokálni, több fideszes képviselőjelöltnek szidva a NER-t, megígérve, hogy most már vége a dalnak, kokaint, közpénzt emlegetve. Miközben teljesen fölösleges hangulatkeltés egy kisvárosban megvádolni a helyi képviselőjelölteteket ilyesmivel, azt azért nagylelkűen elfelejtette, hogy amíg a valóban gusztustalan Borkai-videó egyelőre pornóügy, addig nagy barátai és szövetségesei, a kispesti szocialisták kokaint fogyasztva beszélgetnek arról, hogy milyen menő dolog évente százmilliókat ellopni a saját önkormányzataiktól. Ez azonban már nem jutott el a folyamatos negatív, kötözködő kampány folytató momentumos politikus agyáig. Szabó Zsolt mindennel foglalkozik csak Budakeszivel és önmagával nem, erről egy helyi oldal közölt is több posztot. Itt egy rövid részlet, melyet a helyi Fidesz oldalára töltöttek fel Szabó viselkedéséből:

A sajnálatos eset csak tovább hergeli az utóbbi hetekben már pattanásig feszült helyzetet Budakeszin, ahol eddig az emberek, ha nem értettek egyet egymással, akkor vitáztak, de ilyen mélyre még nem süllyedt a kommunikáció és a mindennapos acsarkodás egyedül a nyugodt és fejlődő kisvárosnak árt, ellenséget csinálva az ellenfelekből.

 

Forrás: Pestisrácok.hu

Fotók és videók: Budakeszi Fidesz