Botrányok

Lehiggadtunk és a vasárnapi után leírjuk a véleményünket. 

1. Szombathelyen beszavaztátok Czeglédyt, egy már adócsalásért, okirathamisításért kétszer jogerősen elítélt embert, aki ellen tavaly ismét eljárás indult, de ő először az EP- választást, majd most az önkormányzati választást kihasználva bújt a segédletetekkel 5 évre mentelmi jog mögé, így kerülve el a börtönt.

Megválasztottátok őket.

2. Budaörs, szexbotrány. Ugyanazért az akcióért, ami kiverte a biztosítékot az ex-SZDSZ-es polgi nem bűnhődött. Sőt többséggel nyert, míg Borkai támogatottsága erősen visszaesett.

Megválasztottátok őket.

 

3. Kispest, több órás felvételen maga vall saját korrupciós ügyeikről, a milliós lopásokról, miközben drognak látszó fehér porral szórakozik Lackner.

Megválasztottátok őket.

 

4. Zugló, parkolóbotrány, a kerület csődbe vitele, miközben itt is került elő hangfelvétel ami maffia módszerekre hajaz, zsarolás, fenyegetés, megfélemlítés, korrupció.

Megválasztottátok őket.

 

5. Főpolgármester…

Tarlósnak annyi bűne volt, hogy a Fidesz támogatta, egyébként botrányok nem kísérték, a város fejlődött. Ti lecseréltétek egy olyan emberre, aki Zugló ügyében sáros, zsarolható, gyenge akaratú, és szakmailag is tökéletesen alkalmatlan a feladatra. Egy báb lesz bűnözők kezében.

Mit is mondhatnánkk azoknak, akik ezekre az emberekre szavaztak?

Bűnrészesekké váltatok abban a pillanatban. Erkölcsi hullák vagytok a szemünkben, ugyanolyan gerinctelenek, mint a választottjaitok.

Innentől bármi történik a politika berkeiben, elveszítettétek a jogalapotokat arra, hogy bárkit, bármivel vádoljatok. Mert ti bűnözőknek, erkölcstelen embereknek adtatok hatalmat, és ez elfogadhatatlan.

Ami a Fideszt illeti,  megtették az első lépést, kizárják Borkait a pártból.

Láthatólag az ellenzéki pártoknak még ilyen szintig se éri el az ingerküszöbét a történet. Ez annyit jelent a szemünkben, hogy pártjaik minden tagja ugyanolyan gazember, mint az érintettek.

 

Vadhajtasok.hu

Check Also

Kamu Geriék plakátokkal borítják be Budapestet, hogy a kormány nem ad nekik pénzt

Egy városházi forrás szavaival élve „az egész várost beterítő” kampányt indít hétfőn a fővárosi önkormányzat, …