Vadhajtások

Tarlós szerencsésnek tartja magát amiért nem nyert

Jól jártam azzal, hogy ilyen közgyűlési háttérrel nem én leszek a főpolgármester – mondta a Népszavának a leköszönő városvezető. Tarlós elmondta a lapnak azt is, hogy szerinte biztos, hogy a szavazópolgárok nem az ő személyéről hoztak döntést vasárnap.

Választási veresége ellenére megkönnyebbültnek tűnt Tarlós István – írta a Népszava. A lap emlékeztet, hogy az ex-főpolgármester képviselői mandátumát sem vette fel a Fővárosi Közgyűlésben, melynek kapcsán már Orbán Viktor is megnyilatkozott kijelentve, Tarlós vereségével ő egy kiváló tanácsadót nyert.

Ez jelen pillanatban nem tartozik a nyilvánosságra, de ha lesz végkifejlete, azt nem tartom titokban

–mondta a Népszavának Tarlós arról, hogy vállalna-e bármilyen formában tanácsadói munkát a miniszerelnök stábjában.

Tarlós egyúttal mindenkit nyugalomra intett mondván, spekuláció helyett békét akar a fővárosban és örömét fejezte ki, hogy véget ért a “ronda kampány”.

Hozzátette, a közgyűlés összetételének ismeretében jól járt azzal, hogy nem nyerte meg a választásokat.

Képzelje csak el ezt a közgyűlést, szemben a kormánnyal, és ha mégis én nyerek, akkor a fókuszban velem(…)Hogy ilyen körülmények között nem én nyertem, erre azt tudom mondani, hogy szeret a Jóisten.

-mondta a leköszönő főpolgármester.

Tarlós azt is kifejtette, hogy a választók vasárnap nem a személyéről mondtak véleményt. Hozzátette, nettó 25 évig volt polgármester, 9 évig főpolgármester

munkájával nem elégedetlen, csinálja utána ezt valaki, ha tudja.

Forrás: Népszava/Pestisrácok.hu