Vadhajtások

Hamburgban, az antifasiszták fellegvárában naponta átlagosan három-négy késes bűncselekmény történik

Kilenc hónap alatt 1025 késsel elkövetett bűncselekmény történt Hamburgban, azaz egy napra átlagosan 3,75 ilyen eset jut.

Egy CDU-s parlamenti képviselő kérdésére adott válaszból derült ki az adat, mely szerint 2019 első kilenc hónapjában 1025 késes bűncselekmény történt Hamburg városában. Az elkövetők 312 esetben használták a késüket – írja a Junge Freiheit.

Németországban az idei az első olyan év, amikor külön statisztikát vezetnek a késelésekről. Hamburg több kerületében is fegyvertilalom van hatályban, ennek ellenére a rendőrség egyik fő célja a késelések visszaszorítása.

Hamburgban egyébként az elmúlt években egyre nagyobb arányban élnek bevándorlók: 2018-ban már az 50 százalékhoz közelített a migrációs háttérrel rendelkező lakosok aránya a városban, ahol egész Németország legnagyobb afgán közössége él.

Európánk határok nélkül – hirdetik a szélsőliberális, agyhalott baloldaliak. Ezek szavazgatnak nálunk is…

Junge Freiheit beszámolt arról is, hogy Észak-Rajna-Vesztfália tartományban félév alatt 1089 késelést jegyeztek fel a hatóságok: a lap szerint az esetek 40 százalékáért migránsok felelősek.

Forrás: 888.hu