2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Toroczkai: Karácsonyék annak a nemzetközi sátáni erőnek a helytartói, amelyek minden hagyományos értéket el akarnak pusztítani

A Mi Hazánk Mozgalom listáinak 5-6 százalékos eredménye megmutatta, hogy van létjogosultsága a párt által képviselt harmadik útnak – jelentette ki a párt elnöke pénteken sajtótájékoztatón Budapesten.Ugyancsak a párt erősödését mutatja, hogy az európai parlamenti választásokon szerzett 114 ezer szavazattal szemben, az önkormányzati választásokon 134 ezer voksot gyűjtöttek be – közölte az eredményeket értékelve Toroczkai László.Mindez azt jelenti, hogy a pártépítő munka eredményes folytatása esetén, 2022-ben önálló frakciót tud alakítani, illetve az Országgyűlés meghatározó és megkerülhetetlen tagjává fog válni a Mi Hazánk – tette hozzá. A politikus elmondta, hogy március 15-ig a párt megtartja programalkotó és tisztújító kongresszusát. Ezt megelőzően tagtoborzó országjárásba kezd, a pártépítés és annak érdekében, hogy a tagsággal közösen fogalmazzák meg a Mi Hazánk programját. Kérdésre válaszolva közölte: azokban a megyékben ahol nem sikerült a listaállítás vagy gyengén szerepelt a párt, levonják a megfelelő konzekvenciákat és ennek nyomán személycserékre is sor kerülhet. Arra az újságírói felvetésre válaszolva, hogy Karácsony Gergely főpolgármesterként a Budapest Pride Fesztivál idejére ki akarja tűzni a szivárványos zászlót a Városházára, úgy fogalmazott:
„Karácsony Gergely és az őt támogató pártok annak a nemzetközi sátáni erőnek a helytartói, amelyek minden hagyományos értéket el akarnak pusztítani”.
Forrás: MTI
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató