Vadhajtások

Egymásnak estek az ATV-ben a kispesti szocik korrupciós botránya miatt📺

Harangozó elmondta, ha a felvétel valós, akkor Lacknernek nincs helye a politikában. Soproni szerint a videó- és hangfelvétel alapján egyértelmű, hogy ami azokon látható és hallható, az megtörtént.

 
Mint arról korábban beszámoltunk: felfüggesztette MSZP-s párttagságát Lackner Csaba, a korrupciógyanúba keveredett kispesti önkormányzati képviselő.

A kispesti önkormányzati képviselő a Hír TV birtokába került hangfelvételen arról beszélt, hogy aki az önkormányzati politikában nem keres meg évente 100 millió forintot, az szerinte hülye. A beszélgetés közben pedig egy fehér poros zacskót tartott a kezében. A vasárnapi választáson Lacknert újraválasztották önkormányzati képviselőnek, a hangfelvételek alapján a rendőrség gazdasági vesztegetés miatt nyomozást rendelt el.

Az ATV A nap híre című műsorában is szóba került a Lackner-ügy. Simon András műsorvezető kérdésére Harangozó Tamás, az MSZP parlamenti képviselője a fejleményekről azt mondta: ha a felvétel valós, akkor Lacknernek nincs helye a politikában. Harangozó Tamás szavaira reagálva Soproni Tamás, a Momentum színeiben megválasztott VI. kerületi polgármester azt mondta: Lackner Csaba nem egyenlő az MSZP-vel, de a videó- és hangfelvétel alapján szerinte egyértelmű, hogy ami azokon látható és hallható, az megtörtént, és „ennek az embernek nincs helye ebben a pártszövetségben”. „Jobbnak kell lennünk, mint a Fidesz” – tette hozzá Soproni Tamás.