Vadhajtások

Élőben kapcsoljuk Rómát és Budapestet – 15:00

Ahogyan beszámoltunk, ma tüntetés lesz Rómában, illetve Budapesten is.

„E hónap 19-ére, 15 órára Matteo Salvini, volt olasz belügyminiszter, a legnépszerűbb olasz párt vezetője nagygyűlést hirdetett Rómába, ahová az ország minden tájáról várja a normalitásban, a nemzetben, az országhatárok védelmének kötelességében hívő, és az illegális migrációt elutasító olaszokat.

Budapestről az élő közvetítésünket követhetik olvasóink a Facebook-oldalunkon. Aki nem rendelkezik Facebookkal, természetesen az sem fog lemaradni, és itt is látható lesz:

15:00 – Budapest:

 

 


Amennyiben a technika nem szól közbe, úgy természetesen a Rómában tartózkodó magyar barátaink jóvoltából, a Salvini által vezetett tüntetést is élőben nézhetik olvasóink. Köszönhető mindez az European Patriots Unite Facebook-közösségnek, élő közvetítésüket itt mutatjuk majd.

 

15:00 – Róma:

 

 


(Terveink szerint, 10-15 perces élő bejelentkezések lesznek Róbából. Természetesen minden bejelentkezés itt látható lesz)

 

Sajnos számítani lehetett arra, hogy Rómából nem lesz annyira egyszerű, még Salvini oldalán is akadozik a közvetítés. Barátaink mindent elkövetnek, hogy videó-blokkokkal jelentkezzenek a több százezres nagygyűlésről, Olaszországból.

 

 

 

Vadhajtások.hu