Vadhajtások

Ezért ostoba az, aki az Orbán-gyűlölete miatt a moslékkoalícióra szavaz

NER után LER: cask a lényeget nem látja a többség!

Akik az önkormányzati választásokon a gyűlölet-demokrácia és bosszú-demokrácia jegyében a NER ellen szavaztak, azért is tették, mert úgy gondolják, elég. Elég a közpénz bulizásra költéséből, hatalmi hálózatok kiépüléséből.

Érdekes, hogy abba nem gondolnak bele, hogy onnantól kezdve, hogy egy politikus megkapja a fizetését, az az ő fizetése, az ő személyi vagyona, a munkadíja: arra költi, amire akarja. Te is ha megkapod a munkáltatódtól a pénzt, az már nem az ő pénze, hanem a tied. A politikus is ha megkapja a munkáltatótól, a néptől a pénzt, az már az ő pénze.

Érdekes, hogy abba sem gondol bele a bosszúálló magyar, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszerét egy kormányváltásnál a Liberális vagy Bevándorláspári vagy Globalista Együttműködés Rendszere váltaná fel.

Ugyanis a hatalom sosem a szvámikat és gurukat vonzotta, hanem mindig a tündöklés, presztízs, hatalom, élvezetek iránt nyitott embereket (tisztelet a sok kivételnek).

Nem gondol bele az irigy magyar, hogy bárki van a hatalom, NEM az ellenfeleinek fogja adni a pénzt, nem az ő leváltását, ellehetetlenülését, megsemmisülését kívánó üzleti köröknek fogja adni a pénzt. Te se adnád a pénzedet a téged ellenségeként kezelő embernek, ha egy feléd rokonszenves, barátságos embernek is adhatod, aki nem akarja a vesztedet. Te sem az ellenségednek adnád a pénzed, ha egy barátnak is adhatod.

Nem gondol bele abba se az érzelmi alapon szavazó sokaság, hogy ha nem járnak yachtozni, prémiumprostizni, a hatalmon levők akkor is ugyanazoknak az üzleti köröknek fogják adni a megrendeléseket. Ez a GER/LER-re is igaz. Az, hogy együtt eljárnak a magánpénzüket elkölteni, addicionális, járulékos. Ha közétkeztetésbe fektetnék vissza a magánpénzüket, akkor is egymás között végeznék a tranzakciókat.

Az külön sajnálatos, hogy szexbotrány-adócsalás-drogozás, rendkívül alacsony teljesítmény sem állja útját annak, hogy megválasszanak a magyarok egy önkormányzati vezetőt. Mélységes mélyen van a morál a magyar népben. Ezzel a mélymagyaroknak, akik az egekig magasztalják a magyar nyelv és a magyarság csodáját, tisztában kell lenniük. Normális emberek nem tennének meg vezetőiknek a fentiekkel lebukó embereket. Hacsak nem közéjük akarnak tartozni vagy annyira gyűlölik a másik opciót, hogy teljesen felülírják az érzelmeik a szürkeállományukat.

Ha kilométerre leméred, hogy mennyi út és autópálya épült, ha dekára leméred, hogy mennyi ingyenes iskolai étkeztetés történik, ha darabra leméred hogy mennyi tankönyvért nem kell fizetni, akkor az összes rendszerváltás óta regnáló kormány teljesítményét messze veri a NER. Hogyan van minderre pénz, ha lopnak? A többiek hogy-hogy nem tudtak annyit lopni, hogy mindezekre legyen pénz? Persze, a társadalom alsó rétegei mindig irigyek lesznek, mindig kivetítik a saját [email protected] életük feletti elégedetlenségüket másokra, mindig a rendszerben fogják keresni a hibát, és ami a legfontosabb: soha nem süllyednek odáig, hogy elégedettek legyenek azzal, amit már kaptak, pedig nem szolgáltak rá.

Ugyanis amikor hatalmon vagy, el kell döntened: az ellenfeleidhez tartozó vállalkozói köröket pénzeled, hogy ők majd pénzeljék az ellenfeled politikai kampányát ellened, vagy akik nem akarják a vesztedet? Nincs harmadik opció. Harmadik opció az lenne, hogy az ellenfeledet pénzeled.

A LER, Liberális Együttműködés Rendszere, is a saját tagjait fogjak pénzelni, nem a nemzetibb érzelmű üzleti köröket, és a LER lovagok is fognak yachtozni, luxusprostizni, fehérporozni/whiskyzni.

Viszont ha a LER győz 2022-ben, akkor majd nem lesz babaváró támogatás, családiautó-támogatás, kedvezményes CSOK, megszüntetik a KATA adót, amit régen is akartak, és ezt mind meg fogja érdemelni a nagyérdemű.

 

Forrás: Drábik János Facebook-oldala