Vadhajtások

Hosszúcicin a 444, akik New York Timesnak hazudták magukat😀

Hihetetlen, de tulajdonképpen a liberálisok között szokásos trükkel próbálja meg átverni olvasóit a függetlenség és objektivitás bajnoka, a 444.hu. A friss hó makulátlanságával vetekedő erkölcsiségű portál ugyanis mély megdöbbenéssel hozta le, hogy a haladó Nyugatisztánban milyen megrendüléssel értekeznek a felvilágosult gondolkodók a bugris magyarokról meg az őket kizsákmányoló gonosz diktátorról, Orbán Viktorról a nagy New York Timesban. Ezzel csak egy bökkenő van, de az nem kicsi, hogy egészen véletlenül saját magukra hivatkoznak,- írja a Pestisrácok.hu.

Az önigazolás és nem mellesleg a hazudozás legszánalmasabb formáját választotta a 444: saját maguk írtak egy cikket, amit aztán kiadattak a New York Times online változatában, mintha azt a nagy vízen túl írták volna.  Így igazolva, hiszen a messze írt cikkben az írnak amit akarnak, például hogy Magyarország pont olyan >>rossz<< hely, mint amilyennek ők már régóta mondják a 444.hu-nál. A “visszapattanó cikk” “A New York Times szerint Orbán focira veri el a pénzt, miközben az egészségügy omladozik” című Pulitzer gyanús skicc, melyet egy bizonyos Benjamin Novak NYT írás alapján hoztak le. A liberálisok szokásos hazugságának leleplezéséhez egyébként két perc internetes keresés kell csak, mert azonnal belebotlunk egy 444 cikkbe (!) melyben maguk írják le, hogy Novák Benjamin (haladó körökben ciki a magyar írásmód, de azért mi mégis így írjuk) a 444 angol nyelvű hírlevelének szerkesztője, illetve az angol nyelvű külpolitikai cikkeik szerzője.

A 444 Goebbels-díjas propagandistája rittyent egy anyagot, amely a szokásos hazugságokat tartalmazza, amit aztán átküldenek a Soros médiakonszern egy másik tagjának, hogy aztán teljes megrendüléssel leközölhessék, hogy “A New York Times szerint…”. Nos nem, a New York Times nem gondol semmit Felcsútról (merthogy erről szól a cikk), de még talán Magyarországról se sok mindent, csak egy ócska szennylap, ami minden hazugságot leközöl, még a 444.hu irományait is, ha Soros György valamelyik alvezérének a samesze arra parancsot ad. Hiteles tájékoztatás a csúcson, a független újságírás jelene a fejlett nyugaton.

Ráadásul maga a cikk is egy hatalmas csúsztatás, a szerző láthatóan életében nem szakadt még ki a körúti romkocsmák bűvköréből. Ugyanis a felcsúti Pancho Aréna ellenpólusaként “a megye legnagyobb kórházát” emlegeti, melynek “női mosdójában még szappanra sem telik”. Hogy földrajzból gyenge-e ennyire az illető és másik megyébe véli a települést, esetleg a messzi New Yorkból ritkán jár a fehérvári sürgősségire a szerző, azt nem tudhatjuk. Ugyanis Felcsút Fejér megyében van, melynek legnagyobb kórháza a Székesfehérvári Szent György Kórház, az ország egyik legkulturáltabb egészségügyi intézménye, ahol folyamatosak az infrastrukturális és a szakmai fejlesztések, mint az ország összes kórházában egyébként.

A 444 tehát nem riad vissza az ország cirka 14000 kilométeres távolságot felölelő rágalmazásától sem. Az sem kérdés, hogy a nemzetközi sajtóban villámgyorsan körbe fog érni a hamis, csúsztatásokkal teli lejárató cikk, ez azonban haladóéknál nem baj, Hadházy Ákostól már megtudtuk: az ellenzéki politizálásnak a kormány és személyesen Orbán Viktor lejáratásáról kell szólnia. A 444 igen hamar, mondhatni azonnal teljesítette ezt az utasítást. Soros György biztos büszke rájuk és az ő Benjaminjára is. 

Az esetet egyébként Deutsch Tamás szúrta ki, aki Facebook bejegyzésében adott hangot felháborodásának.

Forrás: Pestisrácok.hu