Vadhajtások

Vonatból lökte ki a rendőrt a bliccelő migráns

Megtámadta és lelökte a vonatról az egyik intézkedő német rendőrnőt egy afrikai bevándorló Bajorországban.

Egy marokkói bevándorló jegy nélkül szállt fel a német ICE (intercity express) Münchenből Dortmundba tartó járatára. A kalauz felszólítása ellenére a kiszabott büntetés megfizetését, illetve a személyi okmányainak bemutatását is megtagadta a 35 éves bevándorló. Emiatt a jegyellenőr rendőri segítséget kért. A német szövetségi rendőrök Augsburg állomáson szálltak fel, és felszólították a fizetni nem hajlandó utast személyazonosságának igazolására, de mivel ezt is megtagadta, a két rendőr közölte, hogy bekísérik az őrsre.

A marokkói azonban nem volt hajlandó a rendőrökkel menni, kijelentette, hogy tovább akar utazni, mire a rendőrök megfogták és a férfi ellenállása közepette az ajtóhoz vitték. Az afrikai valahogy kiszabadította magát a rendőrök fogásából, és a 19 éves rendőrnőt a nyitott ajtón keresztül a peronra lökte.

Szerencsére a rendőrnő csak könnyebb sérülést szenvedett, a támadót az állomáson tartózkodó rendőr segítségével megbilincselték, majd beszállították a rendőrségre, ahol a ruházata átvizsgálása során megtalálták nála a személyi iratait. A migráns ellen vizsgálat indult hatósági személy elleni testi sértés és intézkedéssel való szembeszegülés bűncselekmény elkövetése miatt.

Forrás: 888.hu