Vadhajtások

A kispesti szocialisták Erdogan feleségét kísérik óvodalátogatásra, ennyit az ellenzék Erdogan elleni gyűlöletkampányáról

Napok óta folyamatos támadások célpontja Orbán Viktor miniszterelnök Recep Tayyip Erdogan budapesti látogatása miatt a balliberális médiában, ugyanakkor nem mindenkinek tilos a diplomáciai kapcsolatok ápolása a török elnök körével: a kispesti szocialista polgármester, Gajda Péter, Erdogan feleségével ment óvodát látogatni. Úgy tűnik az ellenzéknek azt is szabad, amit szerintük Orbánnak nem.

Közel 10 éves testvérvárosi kapcsolat köt minket a török nagyvároshoz, Isztambul-Pendikhez. Számtalan kulturális és diákcsere programot szerveztünk már a vezetőkkel és a Yunus Emre Intézettel. Így esett Emine Erdoğan asszony választása ma a Kispesti Szivárvány óvodára, ahol kollégáimmal fogadtam. Több mint 10 millió forintot hozott az itt zajló török-magyar programok keretében az intézmény eszközfejlesztéséhez és további felújításához, amit ezúton is köszönünk!

-írja bejegyzésében Gajda.

A bejegyzéshez csatolt fotókon a szocialista polgármester láthatóan nem érzi magát fenyegetve, pedig egy “diktatúrában” fogadja egy “diktátor” feleségét. Ennyit a az ellenzék Erdogán és Orbán Viktor elleni gyűlöletkampányáról.

Forrás: Pestisracok.hu