Vadhajtások

Németország ünnepel! Indul az első párkereső valóság-show férfiaknak

Németország ünnepel!

Prince Charming néven indult Németországban egy új párkereső valóság-show, ami annyiban különbözik az általunk megszokottól, hogy a villalakók mind meleg férfiak. A főszereplő, Prince Nicolas saját bevallása szerint még sohasem volt vakrandin.

Most viszont részt vehet egyből 20 randin, ugyanis 20 villalakó költözik be hozzá. Szerdánként láthatunk újabb és újabb részeket arról, hogy harcol 20 csinos, szingli férfi a görög tengerparton Nicolas herceg szívéért.

Minden részben kiesik egy lakó, akin az est végén nem lesz nyakkendő, annak el kell hagynia a villát. Várhatóan a show-ban a szenvedély és a nagy érzelmek elkerülhetetlenek lesznek, (intrikákkal, összetűzésekkel és féltékenységgel fűszerezve) hisz nem csak a Herceg az egyetlen szerető-jelölt – ahol 20 forró szingli osztozik egy konyhán, medencén és hálószobán, ott hamar elszabadulnak az érzelmek…

A show október 30-től látható a a TVNOW online felületen, ahol a csatorna a meleg közösséget ünnepli, Németország első meleg randis formációjával.

Annak érdekében, hogy a tényleg senki le ne maradhasson erről a nagyszerű, forradalmian új műsorról, tele is plakátolták a németországi nagyvárosokat.

 

 

 

 

 

EnVé – Vadhajtások.hu