2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Feri elmagyarázza miért volt teli szesszel Berlinben, és megfenyegette Orbánt és Salvinit

Ferencünk megriadt, és megmagyarázta miért volt teli szesszel Berlinben.Mint írja:Ittam egy sört a berlini repülőtéren este kilenckor, tálalja botrányként a lakájmédia. Tényleg ittam. Ha ennyire érdekli őket a tegnapi napom, hát tessék.Hajnali négykor keltem. Megírtam egy angol nyelvű előadás vázlatát. Kimentem a repülőtérre, és egy fapadossal elrepültem Berlinbe. Igen, mert előadásra kértek a berlini fal leomlásának harmincadik évfordulóján. Találkoztam volt miniszterelnökökkel, miniszterekkel, megtartottam az előadásomat, válaszoltam a hallgatók kérdéseire.
Utána újabb találkozások. Aztán este kilenckor ki a reptérre. Vége volt a napnak. És tényleg, a repülőtéren várakozva ittam egy sört. Majd felültem a fapados járatra és hazarepültem. Nem kértem szállodai szobát, mert 23 óra ébrenlét után a legjobb dolog hazatérni.
És, hogy a kígyó mit adott elő Berlinben? Persze, hogy Orbánt és Salvinit fenyegette. Íme:  "Európa a szabadság földje marad. Akik pedig, mint az Orbán és a Salvini-félék ezzel szemben játszanak Európa történelmével, azok elkerülhetetlenül vereséget szenvednek. Mert bármennyire is hatalmasanak képzelik magukat, ez nem olyan, mint gyerekkori játékunk, a “Ki nevet a végén?” Mert lehet, hogy nevetni senki nem fog, de győzni csak egy valaki tud: a történelem. Akik meg szembe mentek velük, azok elkerülhetetlenül buknak.Ezt üzenem nekik a berlini fal leomlásának évfordulóján tartott konferenciáról. Igen, Berlinből."- tálalta a kígyó Facebook-oldalán.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató