Vadhajtások

Gajda szerint Lackner tévedésből kapott bizottsági helyet

Mindenkit hülyének néznek… 

Az előzetesen megbeszélthez képest egy másik előterjesztés került a képviselők elé Kispesten a közgyűlés alakuló ülésén, így juthatott bizottsági poszthoz a kokainbotrányba és korrupciós ügyekbe keveredett volt MSZP-s Lackner Csaba – írja a szélsőliberális HVG.

Mérce információi szerint a momentumos képviselők egy másik listát kaptak kézhez a bizottsági helyekről, mint amiről végül az ülésen szavaztak, és az eredeti listán még nem szerepelt Lackner Csaba. A momentumos Paróczai Anikó, miután a testület Lacknert beszavazta a szociális és lakásügyi bizottságba, jelezte Gajda Péter polgármesternek, hogy problémás ez az eljárás. A polgármester úgy reagált, véletlenül hibás listát nyújtottak be, és újra fognak szavazni a bizottsági helyről.

A Momentumtól a Mérce úgy értesült, Kispesten a megismételt szavazás után Lacknernek semmi pozíciója nem lesz, a helyét pedig pont Paróczai fogja átvenni.

A kispesti közgyűlés alakuló ülését egyébként botrány kísérte: az ülésteremben többen táblákkal tiltakoztak az időközben az MSZP-ből is kizárt képviselő ellen, aki végül hangos anyázás és fütyülés közben vette át megbízólevelét.

Az ülés után az újságírók szerették volna megkérdezni Lackner Csabát, hogy ő szerepel-e a Magyar Nemzet és a Hír TV leleplező felvételein, de egyetlen kérdésre sem válaszolt. Beszállt a Mercedesébe és elhajtott.

A politikus korábban igazságtalannak nevezte kizárását a pártból, és azt mondta, őt is megilleti az ártatlanság vélelme.

A fideszes Dódity Gabriella a következőt posztolta. 

Forrás: HVG nyomán