2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Székely Himnusszal "zavarták meg" a jobbikos Budait és a hazaáruló momentumos barátját 📺

Jászberényben ismét tiltakoztak a Jobbik - Momentum utcafórumán. Székely Himnusszal estek neki a hungarofóboknak.

Fegyőr! Jászberény nem bukarest! Hazátlan románul = bozgor
- a tiltakozók egyik tábláján ez a felirat állt.

Budai Lóránt indul a holnapi megismételt jászberényi önkormányzati választáson. A korábbi jobbikos politikus, Jakab Péter kebelbarátja ma már inkább elhagyja a Jobbik színeket, inkább függetlenként mutatkozik. Persze ez sem feledteti vele a náci múltját, erről már írtunk.

A náci-múlt ellenére a mai utcafórumra meghívta Fekete-Győr Andrást, aki néhány napja még a román magyargyűlölő párt mellett kampányolt. Erről is írtunk.

Az már csak hab a tortára, hogy Dobrev Klára is kiállt a náci Budai mellett, és videóüzenetben biztosította őt a támogatásáról. Hol vannak már a 2006-os idők, mikor a kib@szott Dobrev férje lőtte a (jobbikos) tüntetőket?! Ez mindent elmond Budai Lórántról.

A mai utcafórumra visszatérve: a Jász Detektív Facebook oldal tett közzé egy videót, ahogyan megzavarták a hazaárulókat. Fekete-Győr megfutamodott a székely himnuszt éneklő tömeg elől. Az eseményen jelen volt még a Balczó és a zsidó képviselőket listázni szándékozó Gyöngyösi Márton is, aki ma a csicska Jobbik EP képviselője, akinek Gaudi-Nagy Tamás üzent. A legszánalmasabb azonban Varga-Damm Andrea volt, aki vezénylésével kicsúfolta a tüntetőket. 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató