Vadhajtások

A híres feminista élharcost lefejezte az afrikai férje majd a kislányának a torkát is elvágta

Avagy, ahogyan a magyar ember mondja: aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók.

Ez a férfi lefejezte a feleségét és elmetszette ötéves lányának torkát a folyamatban lévő válási per közepette

– mondta a rendőrségi szóvívő.

A rendőrök szerdán este találták meg a 42 éves Jennifer Schlecht, híres feminista harcos holttestét, az ölében a saját fejével a New York-i lakása fürdőszobájában – számolt be erről a New York Daily News.

Schlecht öt éves lányát is holtan találták a szobájában. A nyakát olyan mélyen elvágták, hogy részlegesen lefejezték. A lány apját, Yonathan Tedlat lánya hálószobájának ajtónál felakasztva találták. A hatóságok szerint az eset gyilkosság-öngyilkosságnak tűnt.

Schlechtnek és Tedlának a tervek szerint néhány órával a holttestük megtalálása előtt kellett volna megjelenniük a bíróságon, a válási tárgyaláson. A hatóságok bejelentésre érkeztek a páros lakáshoz Harlem déli részén, miután Schlecht testvére felhívta a rendőrséget, amikor nem tudott kapcsolatba lépni húgával. Egy szomszéd, aki név nélkül nyilatkozott, azt mondta az ABC 7-nek:

“Tegnap láttam őket, hogy jöttek az iskolából. Mindennap beszélgettünk.” – mondta a szomszéd.

“Kedves férfi volt, imádta a lányát, imádta a feleségét. Láttam őket, boldognak tűntek. Felfoghatatlan tragédia.”

– folytatta.

Egy másik szomszéd, Patricia Bronin azt mondta a New York Postnak:

„Sokkoltak a történtek. Nagyon csalódott vagyok, mert nem tűnt olyan fickónak, hogy ilyesmit csináljon. Nagyon jó apa volt. Mindig láttam, hogy a lányát iskolába viszi, mindig boldognak tűntek.”

A rendõrséget soha nem hívták a pár otthonába családon belüli erőszak miatt, ám Schlechtetnek ideiglenes távoltartási végzése volt Tedla ellen 2016-ban – jelentette a Daily News.

 

Vadhajtasok.hu