2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.15
USD : 360.22
Időjárás ikon11°

Bede Zsolt: Az önkormányzati választások után

Kijelenthető, az önkormányzati választásokon a moslék-koalició a Facebook miatt nyerészkedett.Nem bukta el a Fidesz, mert ez egy 2/3-os győzelem lett volna egy parlamenti választáson, de sikerült komoly károkat okozniuk, gondolok itt a főváros elvesztésére elsősorban. Muszáj lesz létrehozni egy saját jobboldali közösségi oldalt, amit már a tavalyi választáskor is meg lehetett volna csinálni. 2022-ig össze lehetne rántani egy milliós közösséget. Olyat például, mint az IWIW. Rengeteg jó magyar programozó van, szerintem anyagi forrás is lenne rá. Ez elengedhetetlen a mai világban. De van rengeteg megoldás ehelyett is. Az orosz Facebook, a VK. Vagy a Telegram, ott van minden nyugati patrióta, akit letiltottak Zuckerbergék. Sajnos a Facebook már egyre jobban korlátozza a jobboldali eszmeiséget, és minden hazafias érzelmű embert letilt. Nem értek egyet azzal sem, hogy ha tiltanak, akkor megsértődjön valaki és otthagyja önként. Tessék küzdeni, megvan a megoldás minden ellen. A Vadhajtásokkal már feketeöves túlélők vagyunk, még mindig jelen vagyunk.Az egyik legnagyobb hiba az volt, hogy Tarlós Istvánnak nem volt Facebook oldala. Karácsony Gergely Szilveszternek volt. És nem elég, hogy ezzel már hendikeppel indult, mellette rengeteg fakenews portál , ellenzéki mocskolódó Fb oldalak és hirdetések rontották az esélyeket. Én jobboldaliként azt vettem észre, hogy nem is lájkoltam ellenzéki dolgokat, az idővonalamon 5-10 bejegyzésenként dobálta fel a ballib oldalak bejegyzéseit, illetve reklámjait. Rengeteg pénzt áldoztak a közösségi médiára. Nem csak a Facebookon mentek a hirdetések, a Youtube videókon és a telefonos alkalmazások reklámjaiban is Karácsonyt kellett bámulni.Az ellenzékiek nagyon kimaxolták a Facebookot és a többi közösségi oldaltItt gondolok Gulyás Márton aktivitására. Sajnos be kell látni, hogy nagyon érzi a szarkeverést. A Partizán oldallal részt vett az ellenzéki főpolgármesterek előválasztásától a Tarlós filmig. (Ok, gyenge eresztés volt a film, de nagyon látványos és káros) Természetesen van neki is támogatása Gyuri bácsiéktól, nem sajátból fedezi, de akkor kell a jobboldalon is egy hasonló revolver média, ami megszólítja a lázadó ifjúságot. Ha a fiatalokról van szó, akkor érdemes megemlíteni, hogy az ellenzék (Momentum, DK) nagyon ráment az ifjúságra.
Mivel? A lazasággal, az egyszerűséggel, demagógiával   a szélsőséggel.
Igen, a legjobban a lázadó fiatalt a szélsőségek érdeklik. Ők ezt a szélsőséget a baloldaliságból merítették. A legtöbb rendezvényükön Che Guevara, vörös csillag, sarlókalapács, antifasizmus tünt fel. A multikulturalizmus és a kulturális marxizmus égisze alatt tevékenykedtek. Lázadni kell valami ellen. A kormány nemzeti, ezért elkezdtek fasisztázni, FideSS-ezni, nácizni, populistázni, ahogy nyugaton szokás. Még a kereszténységet sem tisztelték, láthattuk a decemberi tüntetéseken, hogy mennyire elvakult gyűlölet volt a szemükben.
Muszáj kinevelni VAD magyarokat!
Nem! Nem kell rettegnie Csányi úrnak nem a rasszista és antiszemita uszításra gondolok. A nacionalista vonalat kell megerősíteni. Nem is fideszeseknek kell állniuk, hanem hazafiaknak. Egymásra vagyunk utalva, vagy ez vagy a pusztulás. Hazánk csak egy van és nagyon sok a belső, illetve külső ellenség. Azt lássuk be, hogy a Fidesz mellé nagyon sok radikális odaállt. Az ő türelmük is véges, és ha ezek az erők elállnak, akkor kezdődik majd meg az igazi hanyatlás és káosz. Az ilyen lázadó dolgok, amik érdekelhetnék a fiatalokat az a futballmeccs egy jó hangulattal. De, ahhoz 180 fokot kellene változnia az MLSZ-nek is. Egy-egy hangulatos mérkőzésen nem büntetni kellene, hanem a fiatal utánpótlásnak vonzóvá tenni. Pl. Kisiskolásokkal, fiatalokkal feltölteni a stadionokat. Mi a liberáis legnagyobb ellensége? A stadion és a sport, ezért ami őket zavarja, azt kell erősíteni.
a hazaszeretet nem fasizmus!
Fontos megemlíteni a Fidesz rendezvényein az átlagéletkort. Egyszerűen nem aktívak a fiatalok, rendre csak középkorúakat és idősebbeket láttam. Fel kell karolni a nemzeti zenekarokat. Már az Ismerős Arcok, Nélküled című szerzeményét elég populárissá varázsolták, de van még elég olyan daluk, amit kívülről fújhatnának a fiatalok. Nyerges Attila zenekara mellett ott van még a Kárpátia és a Romantikus Erőszak. Ők azok, akik minden Facebook események, média figyelem, TV illetve rádió szereplés és reklámok nélkül produkálnak teltházas koncerteket évtizedek óta. Horvátországból a Thompson együttest tudom példaként említeni, akiket legalább országos szinten tisztelnek. A VB második futball válogatottnak is az első dolga volt otthon ünnepelni a nemzeti zenekarral. Ezért is képedtem el Tusványoson, amikor láttam, hogy a Quimby féle liberális magyargyűlölők léptek fel a Fidesz rendezvényén. Óriási öngól volt.
ISTEN - HAZA - CSALÁD - ezt kell "beleverni" a fiatalokba.
Ezért is volt érdekes a hétfői Függetlenség Menete Varsóban. Nem tagadom az utolsó Békemenet az valóban fantasztikus volt, de nincsen ehhez fogható felvonulásunk. Pedig történelmi események simán adhatnának rá okot. Pl. Trianon emléknap, Pozsonyi csata, Nándorfehérvári diadal stb... Remek volt az idei fáklyás felvonulás, öröm volt látni a rengeteg gyereket. Az már kezdésnek elég jó volt. Csak elhatározás kérdése. Varsóban is néhány száz emberrel kezdték 10 éve. Ma már 150 000 hazafi vonul végig a lengyel fővároson, miközben Brüsszelben "rettegnek". Ha az ellenségnél ezeknek a szélsőségeknek megadnak mindent segítséget, akkor ezt is másolni kell. A kormány álljon bele és teremtsen meg egy ellenpólust. Ne a kommunisták vonulgassanak tiltott önkényuralmi jelképekkel, hanem a magyar fiatalok a trikolórral. Varsóban is elég kemény témák övezték a Marsz Niepodleglosci-t:Abortusz-ellenesség, Anti-EU, iszlamizáció-ellenesség, katolicizmus támogatása, hazafiság, az LMBTQ elutasítása.
Ők úgy mondják: Bóg, Honor, Ojczyzna (Isten - Tisztelet - szülőföld)
Nagy hangsúlyt kell fektetni a magyar történelemre, erőt csak belőlük nyerhetünk. Atillától a Pongrátz fivérekig. A mai fiatalok már nem kapják meg azokat a történeteket a nagyapáiktól, amiket mi még megkaphattunk. A világháborúk és 56 valódi történéseit 100-szor meghallgathattuk őseinktől. Emlékezni és emlékeztetni kell. Történt elég mocsok és gyalázat a rendszerváltás utáni MSZP-SZDSZ időszaktól kezdve a 2006-os gyurcsányi diktatúráig. Ezeket a politikusokat be kell mutatni a mai fiataloknak. Nem elég leírni, figyelmeztetni kell óriásplakátokon, Tv-ben, moziban, filmeken... A leghatékonyabb formája ennek az utcai flashmob. Itt a Greta-féle klíma rettegő megmozdulásokra célzok. Nagyon hatásos, ebben is az ellent kell másolni. Ez a látványos performansz fogja meg a fiatalokat. Nem akarjuk újra azokat az időket átélni, mert az a nemzet halálát fogja jelenteni. Gyurcsányi diktatúrára sokan emlékszünk. Fontos megemlíteni Matteo Salvinit és Donald Trumpot is. Salvini aktívitása elképesztő, van olyan nap, hogy 3-4 helyszínen kampányol. Nem csak az ellenzékben, amikor hatalmon volt, akkor is járta az országot. Trump is előszeretettel használja a közösségi oldalakat. Rengeteg esetben száll bele a CNN meg a többi hazug portálba. Nem véletlen van Gyurcsánynak is a Facebook mellett YouTube, Twitter, Instagram oldala is. Be kell azt is látnunk, hogy a jobboldali média gyengébb sokkal, mint a ballib.
Pontosabban fogalmazva:   elavult
Nem elég 28 cikkben leírni a dolgokat. 300 mondatban semmi értelme nincs a cikkeknek. Lényegretörően, képekkel, videókkal, Twitter illetve Facebook bejegyzésekkel beágyazva, tömören fogalmazva sokkal ütősebb egy hír, mint simán szöveggel teleírva. Ezt kell megérteni. XXI. század van már. Nem elég az, ami a 90-es években volt a nyomtatott sajtóban. Ha, a világ másik felén történik valami, akkor azt abban a pillanatban publikálni kell. Nem ér rá másnap reggel hajnalban. Sokszor vettem észre a jobboldali internetes oldalakon, mintha egy hétvégén eldobták volna a munkát és nincs, aki figyelje a történéseket. Ez elképesztő. Mindig ott kell lenni "a gép előtt." Egy másik csalódás számomra, hogy egy Sputnik vagy Rt.com-nak nincs magyar nyelvű oldala. Amit azok az újságírók művelnek, azt kellene koppintani itthon is. Visszatérve a hétfői varsói Függetlenség Menetére: miért nincs olyan ihlet a jobbon, hogy fogom a kollégát és kiküldöm ÉLŐZNI Európa legnagyobb hazafias eseményére? Mitől fél a közmédia? Pedig ott lehetne tanulni. Le kellne vedleni már ezt a nácizást, meg az attól való rettegést. Idősemberek, gyerekek, asszonyok vonulnak fel ott minden évben 100 ezres létszámban. Továbbá azt sem értem, hogy a libsi médiával ellentétben miért nem vette át a jobboldal az ÉLŐZÉST a Facebookon. A leggyakrabban az ilyen live-ozás hozta a legtöbb kedvelést az oldalunkon. Több esetben is egyedül álltam élőzve a ballibek mellett. Pedig semmilyen csodára nincs hozzá szükség. Egy telefon meg egy internet kapcsolat. Erre kellene rávetemednie az Origo-nak, PS-nek, Mandinernek stb. Az interaktivitást ki kell használni. Viszonozni kell a fake-news jelenséget is. A ballib több tucat olyan internetes oldalt működtet, amelyeknek szinte nincs más céluk csak hergelni a népet a hazugságaikkal.
Olkt.hu, Blikk-ruzs.me, Nyugatifény stb.
A dolog érdekessége, hogy a Kígyó áll ezek mögött. 2-ben biztos benne van. Akkor én azt mondom sárkány ellen sárkányfű. A jobboldalon is kellenek ilyenek. Tökmindegy mivel támadnánk, a jobb oldalon is vannak olyan egybitesek, mint a DK-sok és erre ugranának. Nagyon sokat lehetne hozni velük, a Facebookon kicsit ellensúlyozni a baloldalt. Itt már nincsenek elvek, a másik oldal mindent felrúgott. Vissza kell venni a labdát. Folyamatosan lőni kell őket. Gyurcsány és Karácsony összes lépését figyelni kell és itt már lehetne érvek nélkül is osztani őket. Úgysem számítanak, csak a gyűlölködés hat, mint az ellenzéknél. Rájuk kell égetni azokat a jelzőket, amit a másik oldal használ. Lopnak, korruptak, magyarellenesek. Semmi mást nem kell művelni, csak amit az ellen. Ez a lényeg. Még egy nagy probléma: nem volt kampány a Fidesznél. Úgy gondolták, elég az elért eredményeket felsorolni. Normális lelkületű országban igen. De itt nem. A gyűlölet, a harag, a pénz lenyúlása, a hataloméhség és a rombolás jellemzi az ellenzéket. A kormányzat hibát követett el, és ezzel teret engedett az ellenzék megerősödésére. Taktikai hiba volt. Sok százezer jobboldali érezheti, hogy magára hagyták. Talán egy-két ötletem meghallgatásra kerül, csak azért merem mondani ezeket, mert a jobboldalon uraljuk a közösségi oldalt, annak ellenére, hogy nagyon "vékony a jég" .Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató