2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Szivárványos Disney

Az utóbbi időben egyre gyakrabban ütközünk olyan törekvésekbe, melyek az LMBT ideológiát a gyermekek körében is el kívánják terjeszteni – közölte szerkesztőségünkkel a CitizenGO. A CitizenGO aktív polgárok közössége, akik célul tűzték ki az emberi élet, a család és a szabadság védelmét világszerte.

Nemrég például a magyar Labrisz Egyesület hirdetett meg egy olyan pályázatot, melyben többek között mesék LMBT témájúra való árírását tűzték ki célul. A szervezet LMBTQ szereplőket kíván megjeleníteni az óvodásoknak és kisiskolásoknak szánt mesekönyvében.

Az egyik legnagyobb mesékkel foglalkozó szervezet, a Disney is beállt a sorba az LMBT szervezetek nyomására. Sajnos a Disney több alkotásában is megjelennek az LMBT ideológia elemei, például homoszexuális csókjelenet egy rajzfilmben. Célunk, hogy megóvjuk a gyermekek ártatlanságát, és biztonságos tevékenységként őrizzük meg számukra a mesehallgatást és mesenézést. A párizsi Disneyland idén megszervezte első az LMBT Pride-ját. Jövőre a tervek szerint még több mindenbe be fogják vonni a gyermekeket a Pride-ok szervezői. Sajnos vannak olyan szülők, akik örömmel viszik gyermekeiket ilyen programokra. Másik viszont próbálják megóvni őket a hasonló hatásoktól. Ez viszont egyre nehezebb, lévén, hogy egyre több helyre beszüremkedik a szivárványos szemlélet. A szülők nem akarják, hogy a Disney az LMBT politikai ideológia mentén manipulálja gyermekeiket. 2016-ban fordult először a CitizenGO a Disney-hez, azt kérve a vállalattól, hogy ne változtassák leszbikussá Elzát, a Jégvarázs 2 főszereplőjét. A petíció sikeres lett! Az LMBT szervezetek lobbija ellenére (pl. adjanak Elzának egy barátnőt) nem tették leszbikussá a főszereplőt. Ehhez szükség volt a több százezer ember és szülő aggódó hangjának kifejezésére. A vállalatokat leginkább a pénz motiválja, ezért fontos megmutatnunk, hogy vásárlók százezreit veszítik el azzal, ha utat engednek az LMBT ideológiának. Az LMBT lobbisták nem tetszésüknek adtak hangot azután, hogy kiderült, Elza nem kapott barátnőt a sorozat második részében. A mozgalom tagjai most azt akarják elérni, hogy a 3. részben jelenjen meg az LMBT szál. A családi értékek, szülői jogok, és a gyermekek ártatlansága forog kockán.

Ha csak a homoszexuális, transznemű lobbi hangja jut el a Disney vállalathoz, biztosak lehetünk benne, hogy egyre nagyobb ütemben fognak teret engedni az LMBT ideológiának.

Ha viszont tovább folytatjuk a mozgósítást, újra és újra felhívjuk a Disney-t és minden olyan vállalatot és szervezetet, akik hozzájárulnak a gyermekek megrontásához, megálljt parancsolhatunk ennek az őrületnek. Hiszen a vállalatok vezetői megértik, hogy legfőbb vásárlóik, a családok elpártolnak tőlük, amennyiben ezt az irányt tovább folytatják.

CitizenGO közleménye alapján
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató