2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.15
USD : 360.22
Időjárás ikon11°

Hazudott Budai Lóránt - a kormány nem hagyja magukra a jászberényieket

Ezt a hírt frissen megválaszott jászberényi polgármestertől, Budai Lóránttól vesszük át, és a mérhetetlen jobbikos portálról. Csak azért hogy senkinek ne legyenek kétségei:
Szijjártó és a kormány nem hagyja cserben a jászberényieket, állja a szavát.
A "nincs több zsarolás" kitételről meg inkább hadd ne mondjunk semmit... ha csak annyit nem, hogy milyen zsarolás az, amit a választás eredményétől függetlenül is teljesítenek?
"Természetesen a vállalatokkal kötött megállapodásaimat végre fogom hajtani, őszintén remélem, hogy az önkormányzat a jövőben olyan színvonalú munkát fog majd végezni, amely lehetővé teszi a vállalati megállapodások tiszteletben tartását. Ez kizárólag a polgármesteren fog múlni, illetve a megválasztott képviselőkön"
- fogalmazott lapunk érdeklődésére Szijjártó Péter.Arra a felvetésünkre, hogy sokan zsarolásról beszéltek a korábbi kijelentése kapcsán, a politikus már árnyalta a képet:
"az akcióterv és program hiánytalan megvalósulása nem rajtam múlik, nem az én vállalatokkal kötött megállapodásaimon múlik, hanem azon, hogy az önkormányzat végre tudja-e hajtani azokat a szükséges intézkedéseket, amelyek kellenek ahhoz, hogy ezek a megállapodások végbemenjenek".
A múlt héten a külügyminiszter egy hatpontos akciótervet jelentett be Jászberényben, amely arról szólt, hogy az Electroluxból elbocsájtott 800 munkavállaló ne kerüljön utcára. Szijjártó Péter akkor többek között leszögezte, hogy akik Jászberény (akkori, fideszes) vezetőit hibáztatják az Electrolux globális döntéséért, azok "szimplán hazudnak". Az MTI beszámolója szerint Szijjártó Péter elmondta azt is, hogy a felvázolt megoldások működőképesek, azokat végre is tudják hajtani.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató