Vadhajtások

A Facebookon ment neki Menczer Tamás az ismét külföldön árulkodó Cseh Katalinnak

A Facebookon reagált Menczer Tamás Cseh Katalin levelére, amelyből kiderül, hogy a Momentum politikusa ismét árulkodni fog a hazája ellen: ezúttal az Egyesült Államok Kongresszusa elé viszi a magyar jogállamiság kérdéseit.

A KKM tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenéséért felelős államtitkára Cseh Katalint kifigurázó levelében kifejti: annyira progresszív és haladó, hogy mindent meghaladott már, minden felett áll, és semmi nem korlátozza, valamint arra is kitér, hogy a Momentum összefogott Gyurcsány Ferenccel és a Jobbikkal.

Cseh Katalint figurázza ki Menczer Tamás a Facebookon. A KKM tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenéséért felelős államtitkára a momentumos politikus aláírásával ellátott írást tett közzé, amelyben arra kíván reagálni, hogy Cseh Katalin ismét külföldre megy árulkodni a magyar demokráciával és jogállamisággal kapcsolatban. A célpont ezúttal az Egyesült Államok Kongresszusa. Íme, Menczer Tamás válasza:

Cseh Katalin az Európai Parlament amerikai delegációs csoportjának tagjaként a kongresszus szerdai meghallgatására tájékoztató anyagot küldött, amiben kifejtette: “a világ közvéleménye nem maradat közömbös a demokratikus jogsértésekkel kapcsolatban, a magyar jogállamisággal kapcsolatos visszásságokat, a növekvő orosz befolyást és Orbán Viktor egyre szorosabb kapcsolatát a világ diktátoraival egyre nehezebben rejti el a kormány”.

Forrás: Pestisracok.hu