2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Budafokon is borul a moslék: Felrúgták az összefogást

A Magyar Szocialista Párt XXII. kerületi képviselői hatalomért és pénzért elárulták szavazóikat és a teljes ellenzéket. A Fidesszel együtt megszavaztak egy olyan napirendet a helyi alakuló ülésen, és több olyan javaslatot, amelyet Karsay Ferenc polgármester önkényesen, az ellenzéki képviselők akarata ellenére nyújtott be- írta Facebook-oldalán Havasi Gábor, a Momentum politikusa, korábbi polgármesterjelöltje csütörtök este a 22. kerületi közgyűlés alakuló üléséről.Majd így folytatta:
Felszólítom az MSZP-t, hogy azonnal zárja ki a két képviselőt! Felszólítom továbbá Dankóné Hegedűs Jolánt és Daróczi Károlyt, hogy azonnal adják vissza mandátumukat!
- írta a Momentum politikusa. A Degenerált Koalíció erre ki is adott egy közleményt:"Budafokon ellenzéki többségű testület alakult a választásokat követően, azonban fideszes polgármester irányítja a kerületet. A mai napon a Fidesz és az MSZP szavazataival kinevezték alpolgármesterré Dankóné Hegedűs Jolánt, az MSZP kerületi elnökét. A DK, a Momentum és a Jobbik képviselői nem vettek részt a szavazáson, mert az az ellenzéki pártok előzetes megállapodásával ellentétes volt. A Demokratikus Koalíció szerint ez a lépés a Fidesszel szemben álló ellenzéki közösség cserbenhagyása."     Mi pedig már csak egy kávét kérünk....
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató