Vadhajtások

Szép, új világ: egy közösségi médiában tett bejegyzés miatt eltiltottak egy profi labdarúgót

Az csak külön nevetségessé teszi az esetet, hogy a rasszistának vélt bejegyzést sem az „elkövető”, sem az „áldozat” nem tartotta rasszistának.

Bernardo Silva baráti poénkodását a liberális önkéntes jogvédők felkapták, és rasszizmussal vádolták meg a portugál játékost az alábbi bejegyzés miatt.

 

Az „áldozat”, a csapattárs Mendy persze vette a lapot és nem akadt fenn a bejegyzésen, hanem nevetett rajta. Ez viszont nem számított, és hiába törölte Silva az eredeti posztot, a píszí-terror ökle lecsapott rá.

 

Közösségi oldalán megjelent rasszizmusra utaló bejegyzése miatt egy bajnoki mérkőzésre eltiltották Bernardo Silvát, a Manchester City labdarúgóját. A portugál középpályásnak emellett 50 ezer fontos (19,5 millió forintos) büntetést is fizetnie kell az angol szövetségnek (FA) – írja az MTI.

 

Reméljük odáig nem jut el a liberális, píszí véleményterror, hogy már gondolni sem szabad semmi rosszra. Ez most persze elképzelhetetlennek tűnik, de pár éve azt sem gondolta volna senki, hogy egy internetes bejegyzés miatt eltilthatnak egy labdarúgót. Itt tartunk most, és ne feledjük: „ezeknek” soha nem elég, nem fognak megállni addig, amíg el nem jutunk a tökéletes falanszterig, ahol mindenki egyforma, de egyben persze mindenki egyéniség, sőt, lehetőleg mindenkinek egy-egy saját egyedi bőrszíne, neme és szexuális beállítottsága lesz.

Forrás: 888.hu