Vadhajtások

Ez egy csoda! – A szurkolók szerint is világszínvonalú a Puskás Aréna 📷📺

A szurkolók egyöntetű véleménye, hogy világszínvonalú lett a Puskás Aréna, amit pénteken a Magyarország–Uruguay barátságos labdarúgó-mérkőzéssel avattak fel.

Az új létesítményt nagyjából húsz perccel a 19 órai kezdés előtt töltötték meg a drukkerek, akik például elégedetten beszéltek a gyors beléptetésről.

Az MTI tudósítói által megkérdezett emberek kivétel nélkül világszínvonalúnak nevezték a stadiont, és olyan kivételes alkalomnak tartották az avató mérkőzést, amely egyszer adatik meg egy ember életében.

Teljesen ámulatba ejtett a Puskás Aréna. Alig hiszem el, hogy Magyarországon vagyok. Minden tökéletes, egyszerűen semmi kivetnivalót nem tudok említeni

– mondta egy kispesti fanatikus, aki külön kiemelte, hogy pihenőszoba és csocsó is áll a szurkolók rendelkezésére.

Egy másik drukker arról lelkendezett, hogy fogadóiroda is van a stadionban, és büszkén mutatta, hogy a magyar válogatott sikerére ezer forintot tett fel. Mint megjegyezte, az sem baj, ha nem nyer, de a nemzeti együttes ellen sosem fogadna.

 

Az egyetlen kritikai észrevétel a büfét illette, mert a stadion bizonyos részein nagy sor alakult ki. Egy, a legfelső, harmadik szinten helyet foglaló néző húszperces sorra panaszkodott, ugyanakkor az aréna más részein lévő szurkolók szerint legfeljebb tíz percet kellett sorban állniuk, amit elfogadhatónak tartottak.

Krajcz Anita és Réti Zsolt fotói:

Forrás: MTI nyomán