Vadhajtások

Helyretették a kommentelők a stadionavató kapcsán gyalázkodó Hadházyt

A pénteken átadott Puskás Aréna végre méltó otthona lehet a magyar futballnak és úgy általában a magyar sportnak. A nemzetközi mércével mérve is lenyűgöző létesítménynek azonban a jelek szerint nem mindenki örül: a közelmúltban leginkább a parlamenti trágárkodásával a hírekbe került Hadházy Ákos például a nyitómeccs napján négy bejegyzésben kelt ki a stadion ellen, majd gyalázkodását szombaton reggel is folytatta egy hasonlóan negatív hangvételű poszttal.

Az ellenzéki képviselővel azonban még saját oldalának követői közül is sokan vitába szálltak, többen kiosztották a károgó politikust.

 

A Hadházyt „helyreigazító” hozzászólásokból az Origo gyűjtött össze egy csokorra valót, ezeket közöljük most mi is változtatás nélkül:

 

„Csak hab a tortán!!”..h.Csallóközi diákok énekétől lesz hangos a Puskás Aréna!!!!! (az uszítás amit Ön produkál kontraproduktív)…inkább nézze meg Ön is a nyitómérkőzést!Jó szórakozást,jó szurkolást kívánok! HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK!!!!!.:*.”

„Nyomorult egy élet lehet mindenben a rosszat keresni.Több mint hatvanezer ember számára volt felejthetetlen emlék – akik a Nélküledet és a Himnuszt énekelték. Nyilván Önnek egyik se jelent semmit.De ez így szép és jó.Magának pont ennyi jár. :)”

„Talán megemlíthetné kedves Hadházy úr hogy a nemzet legnagyobb, leghíresebb labdarúgója, végre a nevéhez illő stadiont kapott.”

„HADHÁZI, MAGA HÁNYSZOR RÚGOTT LABDÁBA,MINT SPORTOLÓ,AZ IGEN KÖLTSÉGES REPÜLÉSI MÁNIÁJÁN KÍVÜL! A STADION NEM MAGÁNAK,HANEM A MAGYAR NÉPNEK KÉSZÜLT,ÉS GONDOLOM TUDJA MENNYI IDŐ ALATT KELTEK EL A JEGYEK ?SZÉGYELLJE MÁR LEGALÁBB EGYSZER EL MAGÁT !!!!!”

„ÖN HADHÁZY EGY SÉRTETT EMBER, AKINEK SEMMI NEM JÓ, DE A SAJÁT MAGA VILÁGÁBAN ÖN TEHETETLEN. HA NEM HASZNÁL AZ ORSZÁGNAK LEGALÁBB NE ÁRTSON, LEGYEN ÖNBEN ENNYI BECSÜLET!!!!”

„Magyar tervező, magyar kivitelezők, magyar munkások (és határon túli nemzettársaink a munkások között). Közepes árkategória, pontosan fel annyiba kerül, mint a japán olimpiára készülő stadion. Mikor állítják már le ezt a mocskos férget, akinek zsigeri gyűlölete olyan nagy, hogy ha ölni tudna az emberiség már kipusztulna.Bizonyítékok nélkül terjeszti mocskos hazugságait. Én a stadion közelébe sem engedném és örökös eltiltást kapna a magyarországi kulturális és sportintézményekbe. WC papírt tekergettetnék vele a kórházi illemhelyekre.”

Bizonyítékok nélkül terjeszti a mocskos hazugságait!

Forrás: Magyar Hírlap