2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

50 millióval gazdagodik az 56-os forradalmárokat gyalázó Havas Szófia is

Horn Gyula unokahúga is jól jár Kamu Geri jótékonysága miatt. 

"Én például 1956 esetében nem szoktam forradalomról beszélni, mert a börtönből kiszabadult nyilaskereszteseket nem tudnám semmilyen módon forradalmároknak nevezni. Ahogyan azokat a géppisztolyokkal köröző fiatalokat sem, akik ugyanúgy járták a házakat, mint 1944-ben zsidókra vadászva."

- jelentette ki korábban Havas Szófia.

Komcsi vastörvény, hogy egy jó elvtárs mindenhez, sőt, mindenhez is ért. Polihisztor egytől egyig. Történelmileg.

Böhm Vilmos például írógépműszerészből lett hadügyi népbiztos 1919-ben, ugyanakkor, amikor Lukács György harmadosztályú filozófus gyilkossá avanzsált. Marosán György pedig péksegédként lett avatott szakembere az 1956 utáni terror végrehajtásának.

E reneszánsz embertípus eszenciája Pelikán József gátőr, aki, mivel hűséges az Ideológiához, tökéletesen megfelelt uszodaigazgatónak, a Vidám Park vezetőjének és a Narancskutató Intézet első emberének egyaránt.

Ilyen sokoldalú elvtárs volt még Kocsis István is, aki az úgynevezett rendszerváltás után tevékenykedett a Fegyver- és Gázkészülékgyárnál, állt az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő élén, majd amikor utóbbi bagóért, titkos záradékban garantált hasznot ígérve eladta egy német cégnek a Mátrai Erőművet, halálmegvető bátorsággal helytállt a vevő cég alkalmazottjaként, később a magyarországi leányvállalat vezérigazgatójaként. Innen a Paksi Atomerőmű élére vezetett az elvtársi életút – itt súlyos üzemzavar rondított a dicső pályafutásba –, utána következett a Magyar Villamosművek vezérigazgatói posztja, majd a Budapesti Közlekedési Zrt. vezetői fotelje. A karrier a rácsok mögött érhet véget, miután idén márciusban másodfokon öt év letöltendőt kapott – az állami energiacsoport milliárdjait érintő hűtlen kezelés és sikkasztás tárgyában ítélték el.

A bármely tisztséget hősiesen betöltő pelikánok sorába tartozik Havas Szófia is. A hazája ellen 1956-ban fegyvert fogó pufajkás Horn Gyula ideológiailag fixált unokahúga von Haus aus hazaárulóként életvitelszerűen gyalázza nagyszerű nemzeti fölkelésünk és szabadságharcunk hőseit, emellett azonban elnyűhetetlen hámánkatója a defektusos fővárosi közéletnek.

Mint nemrég megírtuk, a Karácsony-Gyurcsány Gergely átmeneti főtanácselnök vezette vörös Budapest közgyűlése, bár nem is képviselő, beválasztotta Pelikán asszonyt a testület Emberi Erőforrások és Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságába, ahol azonmód meg is kapta az alelnöki széket. Napjaink állhatatos zojakoszmogyemjanszkajája e pozíciójában a főtanácselnöki illetmény 10 százalékát, vagyis 129 630 forintot kasszírozhat havonta.

Ez persze kevés, ezért a Horn-unokahúg másodállást vállalt Újpesten. Bár nem ott lakik, a kerület új, a hazafiatlan népfront színeiben tévedésből megválasztott, a tavalyi parlamenti választáson még Heves megye 3. számú egyéni választókerületében próbálkozó momentumos komisszárja,

Déri Tibor előterjesztésére Havas Szófia az Újpesti Egészségügyi Nonprofit Kft. ügyvezetője lett.
[caption id="attachment_43432" align="alignnone" width="768"] Déri Tibor (balra) és Kunhalmi Ágnes[/caption]

A feladat 5 évre szól és havonta bruttó 700 ezer forintos bevételt jelent, plusz juttatások. 2024-ig tehát a szélsőséges asszony vigyázza szegény újpestiek egészségét, és közben a fővárosi bizottsági alelnöki gázsit is számítva több mint 800 ezer forintot vág zsebre havonta.

Öt év alatt ez közel bruttó 50 millió.

Elvtárs nem vész el, minden partizán, munkásőr, ifjú gárdista, cenzor megtalálja a maga őrhelyét. Így lettek egykor a körömtépkedő ávósokból színházigazgatók, televíziósok, írók, és így lesz a nemzet vértanúit gyalázó véresszájú komcsiból XXI. századi népfrontos demokrata, akinek társasága egyáltalán nem derogál a momentumos-gyurcsányos-ballikos moslékkoalíció hiénáinak.

Forrás: Demokrata

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató