2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Itt az új transznemű X-BOX karakter

Az Xbox One új fejezet nyit a transznemű közösség számára. A videojáték 2020-ra várható.
Tell Me Why lesz hivatalosan az első olyan videojáték, amely főszerepében egy transznemű férfit láthatunk a képernyőn. A játék egy ikerpárt, Alysont és Tylert követi nyomon, akik visszatérnek gyermekkori otthonukba, Alaszkába
– írja a Pride. A játék készítője, Florent Guillaume elmondása szerint az ötlet, hogy Tyler transznemű legyen, igazán természetesen jött a csapatnak.„Szerettük volna, ha ezek a karakterek, akik úgymond azonosnak születtek, különböző életet élnek, és ez volt az a szakasz a fejlesztésben, amikor eldöntöttük, hogy szeretnénk egy transznemű karaktert” – nyilatkozta a kezdetekről Guillaume, aki mindenáron tisztelettel akart bánni Tyler karakterével.
„Sok kutatást végeztünk, felvettük a kapcsolatot a transznemű közösséggel, jobban meg szerettük volna érteni az életútjukat; konzultáltunk erről a GLAAD-del, akik gyakran dolgoznak együtt médiacégekkel, hogy segítsék az LMBTQ reprezentációt. Eleinte nagyon naivak voltunk, és sok új információval szolgáltak számunkra; a segítségükkel átértelmeztük a forgatókönyvet és a karaktert is.”
A készítők a transznemű színészt, August Aiden Blacket kérték fel Tyler karakterének szinkronizálására – írja a Humen.  
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató